おはようございます。(^^) 

Good morning.

  本文 Body Text 

連日、弟から差し入れをもらい、写真がたまってきたので、まとめて紹介しますね。(^^) 

Day after day, I received a gift from my brother, and the photos have accumulated, so I will introduce them all together.

レトルトカレー3種。

3 kinds of retort curry.

上の2つはカルディのもので、とても美味しいのですが、一番下の30倍カレーは、辛味に慣れたさくら姫も逃げ出すほどの辛さです。(^^;

The top two are Kaldi's and are very delicious, but the bottom 30 times curry is so spicy that even Princess Sakura, who is used to the spicy taste, runs away.

国産のアカシアはちみつ。

Domestic acacia honey.

とても濃厚で美味しいはちみつです。(^^)

It's a very rich and delicious honey.

塗って焼いたら明太トースト。

Mentai toast after painting and baking.

またトーストを焼く楽しみができました。(^^)

I was able to enjoy baking toast again.

以降は、冷凍食品です。

After that, it's frozen food.

お肉たっぷりジューシーメンチカツ。(^^)

Juicy mince cutlet with plenty of meat.

焼きおにぎり。(^^)

Grilled rice balls.

大盛りミートソース。(^^)

Large serving of meat sauce spaghetti.

高原育ちのブロッコリー。(^^)

Broccoli grown on the plateau.

稲庭風うどん。(^^)

Inaniwa-style udon.

チョコモナカジャンボ。(^^)

Chocolate monaka jumbo.

以上です。

That's all.

お陰で、食生活が豊かになって、充実した日々を送っています。

Thanks to these, my diet has become richer and I am living a fulfilling life.

 

弟よ、たくさんの差し入れ、ありがとう! (^o^)/

Brother, thank you for all the gifts !

 

バックナンバーは、こちらです。

The back number is here.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10

11 12 13 14 15 16 16.5 17 18 19 20

21 22 23 24 24.5 25 26 27 28 29 30

31 32 33 34 35 35.5 36 37 38 39 40

41 42 43 44 45 46 47 48 48.5 49 50

51 52 53 54 54.5 55 56 57 58 59 60

61 62 63 64 65 65.5 66 67 68 69 70

71 72 72.5 73 74 75 76 77 78 79 80

81 82 82.5 83 84 

85 86 86.5 87 88 88.5 89 90

91 92 92.5 93 94 95

96 97 97.5 98 99 100

101 102 103 104 104.5 105

106 107 108 109 109.5 110

111 112 112.5 113 114 115 115.5

116 117 118 119 120 120.5

121 121.5 121.75 122 123

123.25 123.5 123.75 124

 

実は、まだ、弟から差し入れをもらっています。(^^ゞ

Actually, I'm still getting a gift from my brother.

後日、紹介いたしますね。(^o^)

I will introduce you later.

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

  あとがき Postscript 

 

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  友人のブログ My Friend's Blog 

大学時代の私の友人のブログを紹介いたします。

I would like to introduce my friend's blog when I was in university.

彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。

She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)

If you don't mind, I would appreciate it if you could read Ms. Yoshiko Abe's blog.