こんばんは。(^^)

Good evening.

  本文 Body Text 

今日(3月2日)の昼間、弟から宅配便が届きました。

Today (March 2), I received a parcel from my younger brother in the afternoon.

「にゃに、にゃに、きょりぇ?(なになに、これ?)」

"What's this ?"

好奇心旺盛なさくら姫が、すっ飛んできました。

Princess Sakura, who was full of curiosity, rushed over.

「開封してみよう」 (^^)

"Let's open it"

「おみゅしょしゆだにぇ!(お味噌汁だね!)」

"It's miso soup !"

「そうだな」 (^^)

"Yes"

「たんぱく質がしっかり摂れる味噌汁」ですね。

"Miso soup with plenty of protein".

具材は、なすと油揚げのようです。

The ingredients are eggplant and fried tofu.

早速、夕食でいただきましょう。(^^)

Let's have dinner right away.

こちらに熱湯を注ぐだけで出来上がります。

Just pour hot water in here and it will be completed.

お気に入りの天丼とともに、とても美味しく、いただきました。(^o^)

Together with our favorite tempura bowl, we enjoyed it very much.

 

弟よ、美味しくて健康的な味噌汁を送ってくれて、ありがとう! (^o^)/

Brother, thank you for sending me delicious and healthy miso soup !

 

バックナンバーは、こちらです。

The back number is here.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10

11 12 13 14 15 16 16.5 17 18 19 20

21 22 23 24 24.5 25 26 27 28 29 30

31 32 33 34 35 35.5 36 37 38 39 40

41 42 43 44 45 46 47 48 48.5 49 50

51 52 53 54 54.5 55 56 57 58 59 60

61 62 63 64 65 65.5 66 67 68 69 70

71 72 72.5 73 74 75 76 77 78 79 80

81 82 82.5 83 84 

85 86 86.5 87 88 88.5 89 90

91 92 92.5 93 94 95

96 97 97.5 98 99 100

101 102 103 104 104.5 105

106 107 108 109 109.5 110

111 112 112.5 113

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

ツイッターにて At Twitter  

 

 

  あとがき Postscript 

 

☆コメントは承認制ですが、お気軽に、どうぞ。(^^)

* Comments are very welcome, I let it pass mostly.

★フェイスブックのリンクをたどって、このブログ記事を読んでくださる外国人の方々のために、英訳を掲載しています。
* I follow the Facebook link and post an English translation for foreigners reading this blog article.

 

☆彡 私のインスタグラムは、こちらです。(^^)

↓ Click here (or tap) for my Instagram.

☆彡 私のツイッターは、こちらです。(^^)

↓ Click here (or tap) for my Twitter.
@magnoliamintaka

 

インスタグラムやツイッターでは、ブログ記事の掲載よりも先に、写真をアップしていることがあります。

On Instagram and Twitter, there are times when photos are uploaded before posting blog articles.

どうぞ、お見逃しなく!\(^o^)/

Please do not miss it !

  友人のブログ My Friend's Blog 

大学時代の私の友人のブログを紹介いたします。

I would like to introduce my friend's blog when I was in college.

彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。

She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。

After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.

よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)

If you don't mind, I would appreciate it if you could read Ms. Yoshiko Abe's blog.