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弟が、クール宅急便で差し入れを届けてくれました。(^^)

My younger brother sent me a gift by cool courier.

「にゃに、にゃに、きょりぇ?(何、何、これ?)」

"What, what, this ?"

好奇心旺盛なさくら姫が、すっ飛んできました。

Princess Sakura, who was full of curiosity, flew away.

「何だろうね? 開けてみよう」 (^^)

"What is it ? Let's open it."

「しゅぎょい!たきゅしゃんあゆにぇ爆笑(すごい! たくさんあるね!)」

"Wow ! There are so many !"

荷物の中身は、冷凍された丼物の具でした。(^^)

The contents of the package were frozen rice bowl ingredients.

では、種類ごとに見てみましょう。

Let's take a look at each type.

お馴染みの牛丼の具。(^^)

A familiar gyudon ingredient.

生姜焼き丼の具。

Ginger fried rice bowl ingredients.

やきとり丼の具。

Ingredients for yakitori bowl.

牛カルビ丼の具。

Ingredients for beef short rib bowl.

そして、横濱カレー。(^^)

And Yokohama curry.

以上です。

これで、当面、食べるものには困りません。

With this, for the time being, I don't have to worry about what to eat.

 

弟よ、数々の丼物の具を差し入れしてくれて、ありがとう! (^o^)/

Brother, thank you so much for bringing us all the donburi ingredients !

 

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The back number is here.

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81 82 82.5 83 84 

85 86 86.5 87 88 88.5 89 90

91 92 92.5 93 94 95

96 97 97.5 98 99 100

101 102 103 104 104.5

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

  あとがき Afterword 

 

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  友人のブログ My Friend's Blog 

大学時代の私の友人のブログを紹介いたします。

I would like to introduce my friend's blog when I was in college.

彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。

She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。

After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.

よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)

If you don't mind, I would appreciate it if you could read Ms. Yoshiko Abe's blog.