弟からの差し入れです。(^^)

These are gifts from my brother.

みかんビール。(^^)

Mandarin beer.

みかんを贅沢に使っています。

This is a luxurious use of mandarin oranges.

沖縄の酎ハイ、パッションフルーツです。(^^)

Okinawan Chuhai, passion fruit.

同じく、沖縄の酎ハイ、シークワーサーです。(^^)

Similarly, it is Okinawan Chuhai, Shikuwasa.

あげぱんです。

It's fried bread.

こちらは、同じ店が出している丹沢あんぱんです。

This is Tanzawa Anpan from the same shop.

 

どれも、美味しく飲み、美味しく食べました。

All of them drank deliciously and ate deliciously.

弟よ、差し入れを、ありがとう! (^o^)/

Brother, thank you for the gift !

 

バックナンバーは、こちらです。

The back number is here.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10

11 12 13 14 15 16 16.5 17 18 19 20

21 22 23 24 24.5 25 26 27 28 29 30

31 32 33 34 35 35.5 36 37 38 39 40

41 42 43 44 45 46 47 48 48.5 49 50

51 52 53 54 54.5 55 56 57 58 59 60

61 62 63 64 65 65.5 66 67 68 69 70

71 72 72.5 73 74 75 76 77 78 79 80

81 82 82.5 83 84 85 86 86.5

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

☆コメントは承認制ですが、お気軽に、どうぞ。(^^)
* Comments are very welcome, I let it pass mostly.
 
★フェイスブックのリンクをたどって、このブログ記事を読んでくださる外国人の方々のために、英訳を掲載しています。
* I follow the Facebook link and post an English translation for foreigners reading this blog article.

 

☆彡 私のインスタグラムは、こちらです。(^^)

↓ Click here (or tap) for my Instagram.

 

私の友人のブログです。(^^)

This is my friend's blog.

彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。
She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

最新の記事は『あちこちに散らかって疲れるキッチンは「3分クッキング」がポイント』です。

The latest article is "The point is" 3 minutes cooking "for a kitchen that gets tired from being scattered around".

私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、

自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。

After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.

よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)

If you don't mind, I would appreciate it if you could read Ms. Yoshiko Abe's blog.