差し入れというか、味噌ラーメンを食べた日(3月17日)に、弟が買ってくれたものです。

It was bought by my younger brother on the day we ate Miso Ramen (March 17th).

がぶ飲みレモンクリームソーダ。(^^)

Gab-drinking lemon cream soda.

いかの姿あげ、ハニーバター風味。(^^)

Squid appearance, honey butter flavor.

チョコレートクッキー、モカコーヒー風味。(^^)

Chocolate cookie, mocha coffee flavor.

レモンサワー2本。(^^)

Two lemon sours.

沖縄そば。(^^)

Okinawa soba.

黒糖入りサーターアンダギー。(^^)

Sata Andagi with brown sugar.

カレーパン。(^^)

Curry bread.

これらはポイントを使って、ほぼ半額で購入しています。

These are purchased at almost half price using points.

私の弟は「ポイント活用の達人」と言えましょう。(^o^)

My younger brother can be said to be a "master of point utilization".

 

弟よ、いろいろと買ってくれて、ありがとう! (^o^)/

Brother, thank you for buying everything !

 

バックナンバーは、こちらです。

The back number is here.

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71 72 72.5 73 74 75 76 77 78 79 80

81 82 82.5 83 84 85 86 86.5 87

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

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彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。
She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

最新の記事は『あちこちに散らかって疲れるキッチンは「3分クッキング」がポイント』です。

The latest article is "The point is" 3 minutes cooking "for a kitchen that gets tired from being scattered around".

私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、

自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。

After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.

よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)

If you don't mind, I would appreciate it if you could read Ms. Yoshiko Abe's blog.