こんばんは。(^^) 

Good evening.

  本文 Body Text 

弟が長野で有名な「牛乳パン」を買ってくれました。(^^)

My younger brother bought me the famous "milk bread" in Nagano.

こちらは、瀬戸内レモン味。

This is the Setouchi lemon flavor.

今日(7月8日)の食事として、美味しく、いただきました。(^^)

As a meal for today (July 8), it was delicious and I received it.

そして、あらびきポークのホットドック。

And a hot dog with rough pork.

こちらは、明日の朝食として食べます。(^^)

I will have this for breakfast tomorrow.

 

弟よ、長野名物のパンを買ってくれて、ありがとう! (^o^)/

Brother, thank you for buying Nagano's specialty bread !

 

バックナンバーは、こちらです。

The back number is here.

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41 42 43 44 45 46 47 48 48.5 49 50

51 52 53 54 54.5 55 56 57 58 59 60

61 62 63 64 65 65.5 66 67 68 69 70

71 72 72.5 73 74 75 76 77 78 79 80

81 82 82.5 83 84 

85 86 86.5 87 88 88.5 89 90

91 92 92.5 93 94 95

96 97 97.5 98 99 100

101 102 103 104 104.5 105

106 107 108 109 109.5 110

111 112 112.5 113 114 115 115.5

116 117 118 119 120 120.5

121 121.5 121.75 122

 

さて、明日と明後日は、埼玉県の秩父まで、弟と小旅行をしてきます。

Well, tomorrow and the day after tomorrow, I'm going on a short trip with my younger brother to Chichibu in Saitama Prefecture.

皆様のブログには訪問できないかと思いますが、どうぞ、ご了承ください。m(_ _)m

I am afraid that I will not be able to visit your blog, but please accept my apologies.

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

  あとがき Postscript 

 

☆コメントは承認制ですが、お気軽に、どうぞ。(^^)

* Comments are very welcome, I let it pass mostly.

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どうぞ、お見逃しなく!\(^o^)/

Please do not miss it !

  友人のブログ My Friend's Blog 

大学時代の私の友人のブログを紹介いたします。

I would like to introduce my friend's blog when I was in university.

彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。

She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。

After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.

よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)

If you don't mind, I would appreciate it if you could read Ms. Yoshiko Abe's blog.