こんにちは。(^^) 

Hello.

  本文 Body Text 

前回の記事でも申し上げましたが、散歩中、この自販機で、弟が貴重な卵を買ってくれました。(^^)

As I mentioned in the previous article, during our walk, my brother bought precious eggs from this vending machine.

家に帰り着くまで、この貴重な卵の番を、さくら姫がしてくれました。

Princess Sakura took care of this precious egg until I got home.

「ありがとう、姫」 (^^)

"Thank you, princess."

「どーいたしみゃしてハート(どういたしまして♪)」

"You're welcome♪"

こちらが、買ってもらった「酵母たまご」です。(^^)

This is the "yeast egg" that my brother bought for me.

1パックに、6個、入っていました。

There were 6 in one pack.

早速、調理しましょう。(^^)

Let's get cooking.

おおっ! いつも使っている卵より、黄身の色が濃い!

Whoa ! The yolk color is darker than the eggs I usually use !

軽く、ターンオーバーの目玉焼きとして調理しました。(^^)

Light and cooked as a turnover fried egg.

いただきましょう。

Let's eat.

・・・美味しい!

···Delicious !

黄身の味は実に濃厚で、白身も嫌な臭みがなく、すっきりといただけました。

The taste of the yolk was really rich, and the white had no unpleasant odor and was refreshing.

さて、翌日。

Well, next day.

元々、生食用なので、卵かけご飯としても食べてみましょう。

Originally, it's meant to be eaten raw, so try eating it as egg-cooked rice.

実に美味しそうです。(^^)

It looks really delicious.

醤油をふりかけ、いただきまーす!

Sprinkle with soy sauce and enjoy !

・・・うん、実に美味しい!

...Yeah, it's really delicious!

生で食べると、味わいの深い卵であることがよく分かりましたね。(^^)

When I ate it raw, I could tell that it was an egg with a deep flavor.

その日の夕食に、トーストを2枚、焼きました。

I baked two slices of toast for dinner that day.

さて、何を作るのでしょうか?

Well what am I going to make ?

トーストに、ハンバーグを乗せます。

Put the hamburger on the toast.

好みに応じて、ここでケチャップやソース、マスタードを付けると良いでしょうね。

Depending on your taste, it would be nice to add ketchup, sauce, or mustard here.

そして、少し硬めに焼いたターンオーバーの目玉焼きを乗せます。

And put a slightly hard-baked turnover fried egg on top.

もう一枚のトーストを乗せ、軽く上から押さえて出来上がり。

Place another slice of toast on top and lightly press down to finish.

エッグハンバーグトーストの完成です。

Completion of egg hamburger toast.

これも、実に美味しかったですよ。(^^)

This was also really delicious.

そういえば、今日(3月13日)は「サンドイッチの日」ですね。

Come to think of it, today (March 13th) is “Sandwich Day”.

 

弟よ、実に美味しくて貴重な卵を買ってくれて、ありがとう! (^o^)/

Brother, thank you for buying such delicious and precious eggs !

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

  あとがき Postscript 

 

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彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。

She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。

After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.

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