こんにちは。(^^)
Good afternoon.
本文 Body Text
本屋さんの次に立ち寄ったのは、こちらです。
This is our next stop after the bookstore.
韓国の食品や食材を扱うお店です。
This is a store that sells Korean foods and ingredients.
以下、その店で、弟に買ってもらったもの。(^^)
Below is what my brother bought at the store.
ハングルで大きく「キムチ」と表示されています。
It is displayed as "Kimchi" in Hangul.
そう、キムチラーメンです。(^^)
That's right, kimchi ramen.
チャプチェです。
This is Japchae.
韓国の春雨料理ですね。(^^)
It's a Korean vermicelli dish.
弟によると、韓国は、カップ麺の消費が世界一だそうです。
According to my brother, South Korea has the highest consumption of cup noodles in the world.
熟成白菜キムチ。
Aged Chinese cabbage kimchi.
キムチの王道ですね。(^^)
It's the king of kimchi.
スンドゥブチゲです。(^^)
This is Sundubu Jjigae.
エゴマの葉のキムチ。
Kimchi made from perilla leaves.
袋が膨れ上がっているのは、今でも発酵が続いていることの証です。(^^)
The fact that the bag is swollen is proof that fermentation is still going on.
韓国のビール。(^^)
Korean beer.
イプセジュのスモモ味。
Ibseju's plum flavor.
天然岩盤水で作られているようです。
It seems to be made from natural bedrock water.
リキュール(お酒)ですよ。(^^)
It's a liqueur.
プサンのセンタック。
Sentak in Busan.
生のマッコリです。(^^)
Raw makgeolli.
トウモロコシひげ茶。
Corn beard tea.
確かに、トウモロコシの味がしました。
It certainly tasted like corn.
美味しかったですよ。(^^)
It was delicious.
弟よ、いろいろと韓国の食品を買ってくれて、ありがとう! (^o^)/
Brother, thank you for buying many Korean foods !
☆関連記事は、こちら。
→調布で冷たいビールを飲む Drink Cold Beer in Chofu
→事情を知らない転校生がグイグイくる。A transfer student who doesn't know the situation is coming.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Postscript
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