こんにちは。(^^) 

Good afternoon.

  本文 Body Text 

本屋さんの次に立ち寄ったのは、こちらです。

This is our next stop after the bookstore.

韓国の食品や食材を扱うお店です。

This is a store that sells Korean foods and ingredients.

以下、その店で、弟に買ってもらったもの。(^^)

Below is what my brother bought at the store.

ハングルで大きく「キムチ」と表示されています。

It is displayed as "Kimchi" in Hangul.

そう、キムチラーメンです。(^^)

That's right, kimchi ramen.

チャプチェです。

This is Japchae.

韓国の春雨料理ですね。(^^)

It's a Korean vermicelli dish.

弟によると、韓国は、カップ麺の消費が世界一だそうです。

According to my brother, South Korea has the highest consumption of cup noodles in the world.

熟成白菜キムチ。

Aged Chinese cabbage kimchi.

キムチの王道ですね。(^^)

It's the king of kimchi.

スンドゥブチゲです。(^^)

This is Sundubu Jjigae.

エゴマの葉のキムチ。

Kimchi made from perilla leaves.

袋が膨れ上がっているのは、今でも発酵が続いていることの証です。(^^)

The fact that the bag is swollen is proof that fermentation is still going on.

韓国のビール。(^^)

Korean beer.

イプセジュのスモモ味。

Ibseju's plum flavor.

天然岩盤水で作られているようです。

It seems to be made from natural bedrock water.

リキュール(お酒)ですよ。(^^)

It's a liqueur.

プサンのセンタック。

Sentak in Busan.

生のマッコリです。(^^)

Raw makgeolli.

トウモロコシひげ茶。

Corn beard tea.

確かに、トウモロコシの味がしました。

It certainly tasted like corn.

美味しかったですよ。(^^)

It was delicious.

 

弟よ、いろいろと韓国の食品を買ってくれて、ありがとう! (^o^)/

Brother, thank you for buying many Korean foods !

 

☆関連記事は、こちら。

調布で冷たいビールを飲む Drink Cold Beer in Chofu

事情を知らない転校生がグイグイくる。A transfer student who doesn't know the situation is coming.

 

それでは、また。

See you again.

木蓮😺

MagnoliaMintaka

 

  あとがき Postscript 

 

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彼女は、日本で唯一の「キッチンアドバイザー」として、幅広く活躍しています。

She is widely active as the only "kitchen advisor" in Japan.

私は、彼女からキッチンの大切さを知り、毎日、機能的に使うようになってから、自分の心も晴れやかになり、充実した日々を過ごすことができるようになりました。

After learning the importance of the kitchen from her and using it functionally every day, my heart became radiant and I was able to spend fulfilling days.

よろしければ、阿部美子さんのブログをご閲覧いただけると、幸いです。(^^)

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