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#イタリア[記事作成・編集]
初‼️
Bordeaux🍷
ボルドー
Château Cheval Blanc
LVMH‼️
念願のシャトー・シュヴァル・ブランのワイナリーに、
少しだけ近づくことが出来ました😄
ガソリンを満タンにして...
Aéroport de Bordeaux-Mérignac✈️
ボルドー・メリニャック空港にレンタカーを返却して...
トラムでボルドー市内へ。
ボルドーのトラムはめっちゃ便利ですね👍
そして...
ボルドーウエディング作戦会議2軒目‼️
InterContinental Bordeaux - Le Grand Hotel, an IHG Hotel
インターコンチネンタル ボルドー ル グランド ホテル
に辿り着きました。
RIMOWA
リモワ君と一緒に😄
バルセロナ🇪🇸
IBTMで出会った、
セールスのDianeさんを頼って...
ボルドーウエディング作戦会議スタートです。
エレガント系....
でも、なんかエッジが効いてるなあ....
と、思ってたら、
やっぱり!
Jacques Garcia
ジャック・ガルシアさんでした👏👏
メインダイニングは...
Le Pressoir d'Argent - Gordon Ramsay★★
British chef Gordon Ramsay (born in Scotland) is a true culinary talent who has already been awarded three Michelin stars in England. He signs off on Le Pressoir d'Argent's menu who breathes a touch of modernity into the classic cuisine. It all comes together to enhance that French art de vivre – the opulent and refined decor and ultra competent service, the celebration of the finest ingredients from the abundant Bordeaux and Aquitaine region (foie gras, truffles, caviar, fish)… and the solid silver Christofle lobster press that is moved from table to table. The competence of the three sommeliers is remarkable, as they advise you on the 1 000-bottle selection, two thirds of which are from Bordeaux, naturally!
スコットランド生まれの英国人シェフ、ゴードン・ラムゼイは、英国でミシュランの三ツ星を獲得した実力派シェフです。 ラムゼイは、ル・プレソワール・ダルジャンのメニューにサインを入れ、伝統的な料理にモダンなテイストを加えています。すべてが一体となって、フランス流の芸術的な生活様式をさらに高めています。それは、豪華で洗練された内装や極めて有能なサービス、豊かなボルドーおよびアキテーヌ地方の最高級食材(フォアグラ、トリュフ、キャビア、魚)の贅沢な味わい、そしてテーブルからテーブルへと運ばれる純銀製のクリストフル製ロブスタープレスなどです。3人のソムリエの腕前も素晴らしい。1000本ものセレクションから、その3分の2が当然ながらボルドー産であるワインをアドバイスしてくれる。
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↓↓バーカウンター付きの部屋もあって、
ここにホテルのソムリエを呼んで、
Bordeaux Wine tasting🍷
ボルドーワインテイスティングとかも出来るのだそう...
めっちゃ楽しそう‼️
ボルドーならでは‼️
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ボルドーでの
Bordeaux Intimate Wedding 🍷
インティメイトウエディングにピッタリのパーティスペースも‼️
しかも、
インターコンチネンタルなら安心‼️
パリのインターコンと迷いますね😎
InterContinental Paris - Le Grand🇫🇷
インターコンチネンタル パリ ルグランホテル
KENJI / SATO
If you were measuring strictly by the number of quality hotels, you might conclude that the city of Bordeaux is little more than a backwater. For a city of a million, it’s a bit short on noteworthy hospitality experiences — which is why the re-opening of the city-center Grand Hôtel, just across from the Grand Théâtre, is such a big deal. This 18th-century grande dame is back in fighting trim, after a redesign at the hands of the well-known Parisian interior designer Jacques Garcia.
Garcia’s theatrical, historically conscious style is a good fit for a place like the Grand, which mixes modern elegance with classic decadence in generous helpings. The bedrooms are decidedly old-fashioned in style, but with an edge of contemporary glamour that makes them a lot more appealing than the garden-variety French antique hotel room.
In typical grand-hotel style, the Grand features Le Pressoir d'Argent — a gastronomic restaurant by celebutoque Gordon Ramsay, featuring one of only five lobster presses in the world — a separate brasserie, a DJ-centric club, and a cocktail bar. This last is named the Victor Bar, after two Victors: Victor Hugo, the writer, and Victor Louis, the architect responsible for Bordeaux’s Grand Théâtre. And with the opening of the hotel’s spa, the Grand Hôtel is once again Bordeaux’s de facto luxury hotel standard.
もし、厳密に高級ホテルの数で測るのであれば、ボルドー市はさしたる都市ではないと結論づけられるかもしれません。人口100万人の都市としては、注目に値するホスピタリティ体験がやや不足しているからです。だからこそ、市街中心部のグランド・オペラ座の向かい側に位置するグランド・ホテルの再オープンは、それほど大きな出来事なのです。この18世紀の老舗ホテルは、パリで著名なインテリアデザイナー、Jacques Garciaジャック・ガルシア氏による改装を経て、装いを新たに生まれ変わりました。
ガルシア氏の劇場的な、歴史を意識したスタイルは、モダンなエレガンスとクラシックな退廃をたっぷりとミックスしたグランのような場所にぴったりです。客室は明らかに古風なスタイルですが、現代的な魅力がほのかに感じられ、ありふれたフレンチアンティークのホテルルームよりもずっと魅力的です。
グランドホテルの典型的なスタイルで、グランドには、セレブシェフ、Gordon Ramsayゴードン・ラムゼイによる美食レストラン「Le Pressoir d'Argent ル・プレソワ・ダルジャン」があり、世界に5台しかないロブスタープレス機のうちの1台を備えています。また、ブラッスリー、DJ中心のクラブ、カクテルバーもあります。このバーは、作家のVictor Hugoヴィクトル・ユーゴーと、ボルドーの大劇場を設計した建築家Victor Louisヴィクトル・ルイの2人のヴィクトルにちなんで「Victor Barヴィクトル・バー」と名付けられました。そして、ホテルのスパがオープンしたことで、グランドホテルは再びボルドーの事実上の高級ホテルの基準となりました。