デリーで話題のIndian Accentインディアンアクセントでモダンインディアンキュイジーヌ! | 男が仕切る結婚式。

デリーで話題のIndian Accentインディアンアクセントでモダンインディアンキュイジーヌ!

インド🇮🇳デリーです。

 

The Leela Palace New Delhi

 

 

 

 

デリーで間違いない、

 

ラグジュアリーホテル❣️

 

ザ リーラ パレス ニュー デリーとのウエディング作戦会議を終え...

 

 

 

 

いよいよ、

 

インドでのラストランチになりました😢

 

 

 

 

さすがに、

 

街場のインドカレー?

 

 

 

 

街場の中華レストランでチャーハン?

 

というのも寂しいので...

 

事前に予約しておいたレストランへ。

 

バイクタクシーで😀

 

 

 

 

Asia's 50 Best Restaurants 🍽

 

アジアのベストレストランの常連、

 

 

 

 

(バンコクで行ったGAGGAN/ガガンが懐かしい!)

 

 

 

 

Indian Accent

Chef Manish Mehrotra

 

インディアンアクセント

マニッシュ・メイロトラ シェフの店

 

 

 

 

Winning recipe: Indian Accent never fails to impress with its winning combination of creative, modern dishes and warm hospitality. Season after season, year after year, chef Manish Mehrotra’s inventive tasting menus have played judiciously with his country’s palate to craft truly unique takes on the classics of the Indian subcontinent.

What to eat? The chef’s tasting menu is a colourful procession of small bites such as pao bhaji (masala served with a bread roll) and herb ricotta winter saag tart with sweetcorn. For those with a sweet tooth, the desserts are not to be missed. Try the masala coconut custard with chironji (a local relative of cashews) and date jaggery (cane sugar). The degustation offers the full experience, but there’s also a comprehensive à la carte menu and a four-course lunch.
 

Dough of dreams: Bread is anything but an afterthought at Indian Accent and there’s even a dedicated bread bar with more than 11 different types on offer. As well as a traditional selection, there are specialities on offer: snack on wild mushroom kulcha drizzled with truffle oil, or a pink peppercorn and jalapeño roti.

More on the chef? Passionate and generous, Mehrotra cut his teeth in Mumbai at the Thai Pavilion of the Taj Hotels and has now been with Old World Hospitality for 20 years. In recent years, he has opened several restaurants around the world, including a highly successful outpost of Indian Accent in New York.

 

 

 

 

 
 
 
 

 

勝利のレシピ インディアン・アクセントは、独創的でモダンな料理と温かいおもてなしのコンビネーションで、常に感動を与えてくれる。シェフのマニッシュ・メイロトラは、毎年、季節ごとに、インド亜大陸の伝統的な料理を独自の味覚でアレンジした独創的なテイスティングメニューを提供しています。

何を食べる?シェフのテイスティング・メニューは、pao bhaji パオ・バジ(マサラをパンで巻いたもの)や、スイートコーン入りのハーブ・リコッタ・ウィンター・サーグ・タルトなど、色とりどりの小皿料理が並ぶ。甘いものが好きな人には、デザートも見逃せない。チロンジ(カシューナッツの親戚)とデーツ・ジャガリー(きび砂糖)入りのマサラ・ココナッツ・カスタードをお試しあれ。デギュスタシオンで存分に味わえるが、総合的なアラカルト・メニューや4コースのランチもある。

夢の生地: インディアン・アクセントではパンは後回しではなく、11種類以上のパンが並ぶ専用のパン・バーまである。伝統的なセレクションだけでなく、トリュフオイルをかけたワイルド・マッシュルームのクルチャや、ピンクペッパーコーンとハラペーニョのロティなど、スペシャルなメニューも用意されている。

シェフの詳細は?情熱的でおおらかなマニッシュ・メイロトラ氏は、ムンバイのタージ・ホテルズのタイ・パビリオンで修業を積み、オールド・ワールド・ホスピタリティに入社して20年になる。近年は、ニューヨークで大成功を収めた「Indian Accent」をはじめ、世界各地にレストランをオープンしている。

 

 

 

 

シェフおすすめのコース料理もあったけど、

 

この後、

 

このレストランのあるホテルThe Lodhiとの、

 

 

 

 

デリーウエディング作戦会議があるので...

 

時間を考えて、

 

アラカルトでオーダーしました。

 

 

 

 

めっちゃ感動しました!

 

ではなかったけど😀

 

今今、

 

Chef Manish Mehrotraの

 

モダン・インディアン・キュイジーヌを体感できました👍

 

 

 

 

KENJI / SATO

http://www.gwk2.net