Can you make a soft-boild eggs, and process it into sandwich fixings?
あなたは半熟卵と、それを加工して、
サンドイッチの具を作れますか ?
Yes, you can do it easily!
はいっ、簡単にできますよっ !
【 Go for it! 】
がんばろっ !
1. Prepare hot water in a chinese pan.
中華鍋に、お湯を用意します。
2 . Set up a parchment paper into the pan.
耐熱オーブンシートを中に配置します。
3 . Pour some yolks onto the paper.
何個かの黄身を、その耐熱シートの上に注ぎます。
( お湯が紙の上に無いと、黄身がくっつきます )
You can confirm the consistency of egg yolk.
卵黄の固さを確認できます。
(o´∀`)σ)´Д`;)プニ. プニ
4 . Place cover on pan and steam for 1 or 2 minutes.
フタをして、1、2分間、蒸し煮します。
5 . Add on white egg onto yolks.
白身を黄身の上に加えます。
6 . Again, you boiled eggs for arbitary minutes.
再び、任意の時間、煮ます。
I added on sausages, too.
ソーセージも加えてみました。
7 . Taking care not to overcook, remove from the heat and place it on a draining sieve basket.
加熱し過ぎない内に火からおろし、
水切り用のザルに移します。
8 . Add a pinch of salt and citric acid, and 10cc of mayonnaise
and chopped onion, then cut coarsely, and serve!
ひとつまみの塩とクエン酸 ( ← 防腐効果 ) と、
10 cc のマヨネーズと刻んだ玉ねぎを加え、
粗く刻みます。でっきあっがり~♪
(ノ゚ρ゚)ノ ォォォォォ. プロ ?





