Is Your Ramen Ruining Your Health?


Noodling over ramen is more than a bad fast-food habit — it is a potential health hazard.
Cheap, quick, and easy to make, ramen noodles have been a go-to snack or quick dinner ever since Momofuku Ando invented them in 1958. But fast doesn’t mean better — in fact, studies have uncovered several health risks associated with the instant noodles.
1. Ramen increases risk for metabolic syndrome in women.
Women who eat instant noodles two or more times a week are 68 percent more likely to develop a higher risk of metabolic syndrome, no matter how healthy they eat or how physically active they are. Doctors think that ramen’s processed ingredients, high sodium levels and considerable amount of saturated fats contribute to high blood pressure, high blood sugar levels, and an increased risk of stroke, diabetes and heart disease.
2. Ramen can make you fat.
One package of ramen noodles contains 14 grams of saturated fat — that’s forty percent of your daily intake. Additionally, they are low in protein, fiber, vitamins and minerals. They fill your stomach, but provide little nutritional value for a whopping amount of calories.
3. Ramen can damage your liver.
Highly processed foods contain preservatives, artificial sweeteners and flavorings, and additives that stress your liver because they are so hard to break down. If your liver is overwhelmed it stores excess fat in its own cells. Over time, fat builds up and can inflame or damage this vital organ. Irregular liver function also causes water retention and swelling.
4. Ramen can increase your risk of heart failure.
Sodium causes high blood pressure, which leads to heart failure or stroke. Because ramen noodles contain 1,820 mg of sodium, almost two-thirds the daily FDA-recommended consumption, they can significantly increase your combined salt intake for the day without you even realizing. The more you eat, the higher your risk.
5. Ramen stresses your digestive tract.
A video shows that even after two hours, your stomach cannot break down highly processed noodles, interrupting normal digestion. Ramen is preserved with Tertiary-butyl hydroquinone (TBHQ), a hard-to-digest petroleum-based product also found in lacquers and pesticide products. Prolonged breakdown exposes your body to this chemical for extended periods of time and deprives it of absorbing nutrients from other foods. Eventually, your body will flush it through the digestive system, but if you experience nausea and vomiting, tinnitus, or delirium, it could be attributed to an unsafe exposure to TBHQ.
If you’re ready to explore healthier nutritional options, consider meeting with an expert to discuss a personalized plan.
The USC Digestive Health Center has some of the world’s top digestive specialists. If you are in the Los Angeles area, be sure to schedule an appointment by calling (800) USC-CARE (800-872-2273) or by visiting http://digestive.keckmedicine.org/request-an-appointment/.
By Heidi Tyline King
ラーメンの上の麺はファーストフードの悪い習慣以上のものです - それは潜在的な健康上の危険です。
、格安、迅速、かつ作りやすい、ラーメンは、以来、外出先-にスナックやクイック夕食だった 安藤百福が 1958年にそれらを発明した。しかし、高速、より良いというわけではありません-実際には、 研究では、 関連するいくつかの健康上のリスクを発見しましたインスタントラーメン。
1.ラーメンは女性のメタボリックシ
ンドロームのリスクを高めます。
インスタントラーメンを週に2回以上食べる女性は、どれほど健康的であっても、あるいはどの程度身体的に活動的であっても、メタボリックシンドロームのリスクが高くなる可能性が68%高くなり ます。医師は、ラーメンの加工成分、高ナトリウムレベル、およびかなりの量の飽和脂肪が、高血圧、高血糖レベル、そして卒中、糖尿病および心臓病のリスクの増大に寄与していると考えています。
2.ラーメンは太らせることができま
す。
ラーメンの1つのパッケージには、14グラムの飽和脂肪が含まれています。これは、1日の摂取量の40パーセントです。さらに、それらはタンパク質、繊維、ビタミンおよびミネラルが少ないです。彼らはあなたの胃をいっぱいにしますが、なんとかなる量のカロリーのためにほとんど栄養価を提供しません。
3.ラーメンは肝臓を損傷する可能性
があります。
高度加工食品には、保存料、人工甘味料、調味料、添加物が含まれているため、分解しにくいため肝臓にストレスがかかります。あなたの肝臓が圧倒されるならば、それはそれ自身の細胞に過剰な脂肪を蓄えます。時間が経つにつれて、脂肪が蓄積し、この重要な臓器を炎症または損傷する可能性があります。不規則な肝機能も水分保持と腫れを引き起こします。
4.ラーメンは心不全のリスクを高め
る可能性があります。
ナトリウムは高血圧を引き起こし、それが心不全や脳卒中を引き起こします。ラーメンには1,820 mgのナトリウムが含まれているため、FDAが推奨する1日の消費量の約3分の2を消費します。あなたがより多く食べるほど、あなたのリスクはより高くなります。
5.ラーメンはあなたの消化管を強調
します。
ビデオが さえ2時間後、あなたの胃は正常な消化を中断し、加工度の高い麺を打破することができないことを示しています。ラーメンは、ラッカーや農薬製品にも含まれる、難消化性の石油系製品であるターシャリーブチルハイドロキノン(TBHQ)で保存されています。長期の分解はあなたの体をこの化学物質に長期間さらし、他の食品から栄養分を吸収することを奪います。結局、あなたの体は消化器系を通してそれを洗い流すでしょう、しかしあなたが吐き気と嘔吐、耳鳴り、またはせん妄を経験するならば、それはTBHQへの危険な露出に起因するかもしれません。
あなたがより健康的な栄養の選択肢を探求する準備ができているならば、個人化された計画について話し合うために専門家と会うことを考えてください。
USC消化器の健康センターでは、 世界トップクラスの消化器の専門家のいくつかを持っています。あなたがロサンゼルス地域にいるならば、(800)USC-CARE(800-872-2273)を呼び出すことによって、またはhttp://digestive.keckmedicine.org/request-an-appointment/を訪問することによって約束をスケジュールするようにしてください。
Is Your Ramen Ruining Your Health?
※Webから
インスタントラーメンを食べるときあなたの胃の中で何が起こるかです