唐辛子を食べると寿命が延びる?! | スパイシー丸山「カレーなる365日」Powered by Ameba

唐辛子を食べると寿命が延びる?!

定期的にチェックしている


インドのサイトTheHealthSite.comを見ていたら

 

「唐辛子を食べると寿命が延びる」という興味深い記事を発見!!

 

唐辛子を食べるのが好きな人は、

 

唐辛子をめったに食べないor全く食べない人より

 

健康で長生きする可能性があるんだとか!!

 

へぇーーっ!!!

 

 

Google翻訳機能が向上し、

 

英文をまとめるのがかなり楽になったので

 

今回も翻訳してブログアップしてみたいと思います。

 

 

以下、唐辛子のポジティブな面を紹介していきますが

 

食べすぎは体に良くないですよ!

 

刺激物なので適量で楽しんでいきましょう。

 

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情報元は、いつも参考にさせてもらっている

インドの健康サイト『TheHealthSite.com』。


こちらのサイトでは以下の内容を明記しています。

『TheHealthSite.comは、ここに記載されている特定の結果を保証いたしません。また、結果は人により異なる場合があります。テキスト、グラフィックス、ビデオ、および他の資料を含む本ウェブサイトの内容は情報提供が目的であり、医学的なアドバイスではありません。』

というわけで、あくまでも情報の1つとして受け止めてください。

 

 

Google翻訳と自分の拙い英語力でまとめていますが、

 

完璧に訳し切れていない箇所もあると思います。
 

下の方に英語の原文も載せてあるので、

 

気になる箇所や理解しづらい文があったら自分で訳してみましょう。

 

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唐辛子を食べると寿命が延びる
 

唐辛子を食べるのが好きな人は、唐辛子をめったに食べない、または全く食べない人よりも健康で長生きできる可能性があるのです。
 

 

Written by Longjam Dineshwori | Updated : November 11, 2020 

(The HealthSite.com 2020年11月11日)

 

スパイスと唐辛子はインド料理の特徴と言えるでしょう。そしてこれらの食材は料理の味を引き立てるだけでなく、健康増進にも役立つことがわかってきました。腸の健康の促進からアレルギーの予防、痛みの緩和、減量のサポートまで、唐辛子には健康上のたくさんの利点があるのです。
 

唐辛子を摂取すると寿命が延びる可能性がある

唐辛子の摂取は心血管疾患やがんによる死亡リスクを低下させ、寿命を延ばすのにも役立つ可能性があることをAmerican Heart Association's Scientific Sessions2020(米国心臓協会科学セッション2020)で発表された新しい研究が示唆しています。
 

研究者は、5つの世界的な健康データベースから4,729の研究をスクリーニングし、唐辛子の消費に関する入手可能な全てのデータを分析。アメリカ、イタリア、中国、イランの570,000人の参加者の健康と食事の記録を調査しました。すると驚くべきことに、唐辛子を食べた人は、唐辛子をめったに食べなかった人よりも健康状態が良いことがわかったのです。
 

唐辛子を摂取した人は
・心血管死亡率が26%相対的に減少
・がんによる死亡率が23%相対的に低下

・全死因死亡率が25%相対的に減少

これらの調査結果に基づいて、研究者は、唐辛子を摂取すると寿命が延びる可能性があると結論付けました。
 

栄養成分
唐辛子には、ビタミン A、B6、C、K1、カリウムや銅などのミネラルが豊富に含まれています。このスパイシーな果実はカプサイシン、カプサンチン、ルテイン、フェルラ酸などの強力な植物化学物質の豊富な供給源なのです。カプサイシンは、唐辛子に含まれる主要な生理活性植物化合物で、独特の刺激的な味とたくさんの健康上の利点をもたらします。この化合物は、関節炎、乾癬、糖尿病性神経障害に 伴う痛みの治療に有効であると言われています。
 

唐辛子には病気から身を守り、免疫システムを強化する抗酸化カロテノイドも豊富に含まれています。成熟した(赤)唐辛子は、未熟な(緑の)唐辛子よりも高い抗酸化物質含有量があります。
 

よく知られている唐辛子の健康効果
辛いにもかかわらず唐辛子は健康的なスパイスと考えられており、様々な効能が知られています。食事にもっと唐辛子を加えるべき理由を紹介していきましょう。
 

鎮痛作用
唐辛子に含まれる主要な生理活性植物化合物であるカプサイシンは、その鎮痛特性でよく知られています。神経終末から脳への痛み信号の伝達に関与する神経ペプチドであるサブスタンスPを弱めることにより、痛みを軽減すると考えられています。
 

減量効果
研究によるとカプサイシンは食欲を減らし、脂肪燃焼を促進することで減量を促進できることも示されています。体重を減らそうとしている場合は、食事に青唐辛子を追加してみましょう。
 

コレステロールを減らす
研究者はカイエンペッパーなどの赤唐辛子が、血中コレステロール、トリグリセリドレベル、および血小板凝集を低下させるのに役立つ可能性があると述べています。また血栓の形成に不可欠な物質であるフィブリンを溶解する体の能力を高めるのにも役立ちます. これにより、心臓発作や脳卒中のリスクを下げることができます。
 

鼻づまりの解消
カプサイシンは、鼻づまり、鼻漏、くしゃみ、咳、粘液産生(mucous production)などの副鼻腔症状の軽減に役立つ可能性があります。咳・風邪の季節がやってきました。鼻づまりを感じたら唐辛子に手を伸ばすか、辛いものを食べましょう。

 

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Eating chilli peppers can increase your lifespan

 

https://www.thehealthsite.com/fitness/diet/eating-chilli-peppers-can-increase-your-lifespan-779215

 

 

If you love eating chilli peppers, you may lead a healthier and longer life than those who rarely or never ate any chilli peppers.

 

Written by Longjam Dineshwori | Updated : November 11, 2020 

 

Spices and chillies are the hallmark of Indian dishes. And it turns out that these ingredients not only enhance the taste of a recipe but also help improve your health. From promoting gut health to preventing allergies, relieving pain and helping weight loss, chili peppers are associated with several health benefits.

Consumption of chillies or chilli peppers may also help increase your lifespan by reducing your risks of cardiovascular and cancer mortality, suggests a new study presented at the American Heart Association's Scientific Sessions 2020.

 

The researchers screened 4,729 studies from five global health databases and analysed all available data on chilli pepper consumption. They studied the health and dietary records of 570,000 participants spread across the United States, Italy, China and Iran. Surprisingly, they found that people who consumed chilli peppers had better health outcomes than those who rarely or never ate any chilli peppers. 

People who consumed chillies also had a

 

・26% relative reduction in cardiovascular mortality

・23% relative reduction in cancer mortality

・a 25% relative reduction in all-cause mortality

 

Based on these findings, the researchers concluded that consuming chilli peppers may help one live longer.

 

Nutrition facts
Chilli peppers are packed with vitamins A, B6, C and K1, and minerals like potassium and copper. These spicy fruits are a rich source of powerful phytochemicals like capsaicin, capsanthin, lutein and ferulic acid. Capsaicin is the main bioactive plant compound in chili peppers that gives the spice its unique, pungent taste and many of its health benefits. The compound is said to be effective for treatment of pain associated with arthritis, psoriasis, and diabetic neuropathy.

Chilli peppers also contain good amount of antioxidant carotenoids that can protect you from disease and enhance your immune system. Mature (red) chili peppers have higher antioxidant content than that of immature (green) peppers.

 

Well-known health benefits of chilli peppers
Despite being hot, chili peppers are considered a healthy spice and known to offer several health benefits. Below are some reasons why you should include more chili peppers to your diet.

Pain relief
Capsaicin, the main bioactive plant compound in chili peppers, is well-known for its pain-relieving properties. It is believed to reduce pain by weakening the substance P, a neuropeptide involved in the transmission of pain signals from nerve endings to the brain.

Weight loss
Studies have also shown that capsaicin can promote weight loss by reducing appetite and increasing fat burning. So, if you are trying to lose weight, add green chilli to your diet.

Reduce cholesterol
Researchers say red chilli peppers, such as cayenne, may help reduce blood cholesterol, triglyceride levels, and platelet aggregation. They may also help increase your body's ability to dissolve fibrin, a substance integral to the formation of blood clots. This in turn helps lower your risk of heart attack and stroke.

Clear nasal congestion
Capsaicin may be helpful in reducing sinus symptoms, such as nasal congestion, rhinorrhea, sneezing, coughing, and mucous production. The cough/cold season is here. The next time your nose feels stuffy, reach for some chili peppers or eat a spicy food.

 

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