コストコのオリーブオイル、


大きい!


お得!


そして、美味しい。


てな訳で、今夜はコストコのオリーブオイルを主役にディナーを考えました。



メイン料理は、以前、秀美ちゃんが主催してくれていたお料理教室で習ったハーブチキン。

このクラスに、伊代ちゃんも通ってたなぁ。

鶏肉には、ハーブを散らし、マスタードを上から塗ってから、オリーブオイルをサッとかけてオーブンへ。

じゃがいもはまずは電子レンジでチンするとオーブンで20分で出来上がります!


サラダは人参サラダ。


こちらは、すし酢を使うとほんのり甘くておいしいです。そして、仕上げに、オリーブオイル。


トマトは、半分に切って、オーブン、または、フライパンで、火を入れると甘さが増します。
このクターッとなっているところが美味しい!


チキンに添えると、色もきれい!


It’s dinner time!!

Today I decided to build my menu around the Kirkland olive oil. You get so much in one bottle! And it’s really good!
My main dish is herb chicken.
Sprinkle some herbs!
Drizzle some olive oil on top and bake in the oven for 20 minutes.

For the roasted potatoes, I usually put them in the microwave oven first, which shortens the oven time.

For my salad, some shredded carrots using salt and sushi vinegar which adds a hint of sweetness. I finish it with a splash of olive oil.

I make the roasted tomatoes in advance, also using the oven. 

Tonight’s dinner, Italian! This will be great with a glass of Chianti 🍷