炉端NUMBER SHOTの新鮮素材を使ったお料理を紹介します。なお、常に厳選した食材を日替わりで提供していますので、必ずしも常に同じではありませんが、参考にしてください。Now, I am introducing Foods at "NUMBER SHOT". Please note that they are not completely same everyday, because those are depending on food miaterials harvested in the best condition at the moment.
※価格は時価ですので変わる場合があります。
All the prices below are subject to change.
当日のおすすめ新鮮素材のプレゼンからスタートします。
ここから選んだ食材は下記の通りさまざまなアレンジで楽しめます。
We can enjoy above foods aranged in various style by Chef as the following.
①糸島人参の炭焼きサフランマヨネーズ ¥490
Grilled "Itoshima" Carrot over Charcoal with Safron Mayonnsise
「ごまさば 」 Fresh Mackerel with Sesame Soy Sauce ¥690
Potato Salad Black Truffle Flavor by Keisuke Matsushima
あまおうと生姜風味のパンナコッタ ¥590
"Amaou" Strawberry Pannacotta Ginger Flavor by Keisuke Matsushima
八女茶のティラミス ¥590
"Yama" Green Tea Tiramisu by Keisuke Matsushima
味についてはコメントしませんのでぜひご来店の上、楽しんでご賞味ください!
次の記事でお飲み物を紹介いたします。
Beverages will be on the next article.
Beverages will be on the next article.
『炉端NUMBER SHOT』
2017年2月23日(火)OPEN
福岡市中央区大名1-12-36 ニューアイランドマンション1F
1-12-36 Daimyo, Chuou-ku, Fukuoka, JAPAN
TEL 092-707-3801
OPEN HOURS 17:00〜02:00(ORDER STOP 01:00 )不定休
2017年2月23日(火)OPEN
福岡市中央区大名1-12-36 ニューアイランドマンション1F
1-12-36 Daimyo, Chuou-ku, Fukuoka, JAPAN
TEL 092-707-3801
OPEN HOURS 17:00〜02:00(ORDER STOP 01:00 )不定休
2017年3月は日曜休みです。
Closed every Sunday in March, 2017
ご利用の際はご予約をおすすめいたします。