Spaghetti squash / そうめん南瓜 | 松田干城オフィシャルブログ

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総合格闘家のTateki "tech" Matsudaです。
アメリカのマサチューセッツ州ボストンを拠点にプロで活動しています。

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No more today's pasta from Tatekithen? I still enjoy pasta dish while getting rid of gluten from my diet. I mean this dish doesn't bother me at all. Eating veges is the key to get faster and stronger!

本日のパスタが更新されない件、、、もうグルテンがファイトキャンプ中じゃなくてもグルテンを断っています。でもこのパスタ(パスタじゃないんだけど)美味しい!

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I baked a squash with onnitcoconutoil at 350 degrees for 45 minutes.

エキストラバージンココナッツオイルを切り口に塗って摂氏だと175度くらいオーブンで45分

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Came out really nice and golden brown.


いい感じで柔らかい

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Using a fork, scrape flesh in strings into a serving plate.


フォークで身をほぐすだけ。熱いので気をつけましょう

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Marinate squash with salt & pepper, garlic and EVOO. Yes, it is simple. I added greens and my palm size chicken, which is proper portion for protein intake.


By the way, I am not paleo guy. 


あとはヒマラヤ塩と胡椒とニンニクとオリーブオイルでマリネして更に野菜追加。シンプルで美味しいしコンニャクステーキみたいなダイエット感ありません。ワインビネガーでサラダ風にしてもいいかも。


あ、ちなみにタテキはパレオ野郎ではありません。