イノシシ肉を仕込んだ Preparation of wild boar meat | takibyのブログ

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工作やら耕作やら、ちまちまっと。
<和歌山県橋本市某所>

1月11日

明日、みんなと一緒に、とんど焼きとお餅つきを行うよ

少し早いが、門松やお正月の飾りを燃やして天に送る

そして、イノシシ肉(2kg)をみんなで食べることにした

スライスして、塩麹をまぶして、一晩冷蔵庫で寝かせるよ

焚き火で鉄板を熱し、イノシシ肉を焼くぞ〜

January 11

Together with all of you, I will do a rice cake with Tondo-yaki tomorrow

Slightly early, burn Kadomatsu and New Year's decorations and send them to heaven

And we decided to eat wild boar meat(2kg) together

Slice it, cover the salt koji and lay it in the fridge overnight

Heat an iron plate with a bonfire and bake wild boar meat ~

写真に登場しているのは、どんぐりで作ったウリ坊です

What appears in the picture is a child of a wild boar made from acorns