Coffee & Espresso ケーキ マロン
栗の季節です。栗と言われると惹かれます。吸い寄せられますCoffee & Espressoケーキにもマロンが登場!!スターバックスさんによるとまるごとの栗と栗のペーストを生地に混ぜ込み、さらにバター、ラム酒、ココアパウダーでコクと深みを引き出しています。ふむふむ。なるほど。でも、そこまでわからなかった。ごめんなさい。食べてみると、しっかりと食感を感じることができるサイズの栗がザクザクと入ってます。栗が美味しい。コーヒーのお供なので甘いのは仕方ない。私は、少し苦味が強いコーヒーと合わせるのが好きです。テイクアウトして家で食べるなら表面をちょっとだけトーストしてバターをつけて食べると美味しい。その時は、ルイボスティーかアールグレイでNow, Chesnuts Season.I like chesnuts, if I look chesnuts sign, i'll go.Coffee & Espresso cake Marron by Starbucks!!According to Starbucks,It mixedthe whole chestnut and chestnut paste into the dough, and with butter, rum, cocoa powder also. It was so richness.Hmph. I see.I ate it but I did not understand about detail. I'm sorry.When eating it, chestnut of size which can feel the texture firmly is crispy. Chestnuts are delicious.As it is food for coffee, it's sweet and sweet.I like to match with a bit bit bitter coffee.If I eat it at home,I taste its surface a little bit and put a little butter.It is delicious.At that time, with rooibos tea or Earl Gray is good, Ithink. にほんブログ村