スタバのこの秋のアップルパイは、2種類!
第2弾はふじで作ったアップルパイ。
アップルパイ大好き!
見逃せません
もちろん温めてもらいました。
パイ生地の表面がパリパリ!
大きくカットされたりんごは、シャキシャキ感が残っていてりんごを食べてるなーという満足感。(私、りんごが大好きなんです)
表面にクランブルがないので、アップルクランブルパイよりも甘さ控えめに感じます。
私は第2弾のアップルパイの方が断然好き!
もちろん、また食べます!
Apple pie second season(?) !
This time, "Fuji" !
Fuji, one of the most famous Japanese Apple, was used.
I love apple pies I have to eat
Apples are cut greatly.
I recommend warm up it.
Because the top of pie become very crisp, so it tastes better.
I think it is less sweetness than apple crumble pie.
I prefer this one to apple crumble pie.