この秋のアップルパイは、2種類!

第一弾は紅玉で作ったアップルクランブルパイ。

 

冷めても美味しい、がテーマのようですが

温めますか?と。薦められので

温めました(笑)

 

I heard that this autumn apple pie will come out in two varieties.
The first is Apple crumble pie made with apple "jonathan".
The theme is "It is delicious even if it is cold", but staff asked me "Do you want to warm it? " and her  recommendation is "to warm", so I ordered to  warm up it.(lol)

 

スタバアップルパイ紅玉3

 

大きくカットしたりんご。

りんごの酸味とシャキシャキ感が残っていて、美味しい。

パイやクランブルの部分は、温めたので、サクサク感はない。

温めなければサクサクしてて美味しそう。

ホットコーヒーなら冷めてても、アイスコーヒーなら温めが私のおすすめです。

Apples that were cut greatly.
The apple's acidity and crisp dough are good. It is delicious.
As the pie was warm up, pie and crumble are no crisp feeling.
If it does not warm, it will be crispy.

I like both. If you have it with hot coffee, I recommend no warming up it, and if with iced coffee, I recommend warm up it.

スタバアップルパイ紅玉1

 

 

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