[サンフランシスコ]ノースビーチ地区イタリアンペストリー&カフェ/Victoria Pastry | Tokyo Meets San Francisco - Times Like This -

Tokyo Meets San Francisco - Times Like This -

サンフランシスコ・ベイエリアローカル情報 & サンフランシスコへ来てふと思ったこと。
Local Information from San Francisco Bay Area

(An English version is at the bottom.)

 

ノースビーチ地区にあるイタリアンペストリー&カフェ

 

Victoria Pastry Company

 

 

 

 

 

 

ここのプリンセスケーキが美味しいと聞いたので、行ってきました。

 

実は、以前ノースビーチによく行っていた時に立ち寄ったカフェの一つでしたが、プリンセスケーキを食べたことはありませんでした。

 

私たちは、その代わりにティラミスをよく買っていました。

 

目の前にワシントンパークという小さな公園があるので、コーヒーやペストリーを買って公園を散歩する人たちも結構いる感じがします。

 

外装を数年前にアップデートしたようです。

 

 

 

カフェモカとカフェラテ

 

 

ここは、ミルクの代用として、残念ながらオートミルクはなく、アーモンドミルクのみ。

 

せっかくなのでいくつかデザートを買いました。

  • プリンセスケーキ
  • アーモンドケーキ
  • いちごのシュークリーム
  • エクレア

 

 

 

 

プリンセスケーキ

 

 

 

 

私はあまり食べたことがないタイプのケーキ。思ったよりは甘くはなかったですが、私には甘かったです。

いくつかの層になっていて、クリーム、ジャムとスポンジと全部一緒に食べるとより美味しかったです。

 

 

 

 

アーモンドタルト

 

 

 

 

見えにくいですが、下の方にラズベリーソースが敷かれています。見た目よりしっとりとしていて、歯応えあり、ラズベリーがアクセントになっていて美味しかったです。

 

 

 

いちごのシュークリーム

 

 

 

 

生クリームが沢山入っています。生クリームは苦手な方ですが、こちらは全然しつこくなくて驚きました。シュークリームもサクサクで、美味しかったです。また買いたいと思いました。

 

 

 

エクレア

 

 

 

カスタードと生クリームと選べます。カスタードを選びました。大きくてしっかりとしたエクレアでした。

 

 

 

ウェブサイトにあまり情報がありませんが、お店の入口から1914年から続いているお店という事がわかります。

 

 

Yelpのお店情報によると昔からの本物のシチリアのレシピを使っていると説明がありました。

 

SF Gateによると2012年にStockton Streetから現在の場所に移転したようです。

 

 

 

宝石ブルー Victoria Pastry Company

700 Filbert Street, San Francisco, CA 94133

415-781-2015

Daily: 7am - 8pm 

 

 

宝石赤 Victoria Pastry Company

 

 

 

にほんブログ村 海外生活ブログ サンフランシスコ・ベイエリア情報へ

↑応援クリックいただけると嬉しいです!よろしくお願いいたします。

 

 

ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2ブーケ2

 

 

 

An Italian pastry and cafe in North Beach;

 

Victoria Pastry Company

 

We went there to try their Princess cake as I heard that theirs is delicious. To be honest, it was one of cafes we used to come frequently before when we were around North Beach but we never tried the Princess Cake. Instead, we usually have Tiramisu which was good. 

 

There’s a small park called Washington Park right in front of this cafe so I think a lot of people would get some coffee and/or pastries here and hang out at the park. It seemed like they updated their exterior from a few years ago. 

 

We had a cafe mocha and a latte. Unfortunately, they didn't have oat milk but almond milk besides regular milk. We decided to get some desserts in addition to their Princess cake and bought the Almond cake, strawberry cream puff and eclair as well.

 

Princess Cake; I’ve rarely eaten this kind of cake before. It was not as sweet as I expected but it was a bit sweet for me. It consists of some layers of cream, jam and sponge cake and it was the best when I eat them all together.

 

Almond Tart; It’s hard to see in the picture but there was a thin layer of raspberry sauce at the bottom. It was more moist than it looked. It was crunchy and a raspberry sauce was a good accent.

 

Strawberry Cream Puff; It has a lot of whipped cream. I usually avoid a big amount of whipped cream but I was very surprised it was not heavy and the aftertaste was good. The puff was flakey and it was good. I would buy it again.

 

Eclair; You can pick either custard or whipped cream. We picked a custard cream. It was a big thick eclair.

 

Their website doesn’t have much information but you could tell from their entrance that it has been in business since 1914. According to Yelp, it states that they use the “authentic and traditional Sicilian recipes and finest ingredients.” According to SF Gate, they moved from Stockton Street to the current location in 2012.

 

 

 

宝石ブルー Victoria Pastry Company

700 Filbert Street, San Francisco, CA 94133

415-781-2015

Daily: 7am - 8pm

 

 

宝石赤 Victoria Pastry Company