Japanese persimmons and oysters salads with a... この投稿をInstagramで見る Japanese persimmons and oysters salads with almond sauce My student shared Japanese persimmons with me last year. And I tried cooking this salad. Japanese persimmon and oyster are soft,so crunchy almonds goes well with this salad. Wine #bourgogne #macon And I went to Nagoya University yesterday.The sky was bright and tender. My heart has been aching since then. ⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎ 柿と牡蠣のサラダ アーモンドソースがけ 狙っていたわけではなく 偶然にもかきとかきだった。 生徒さんのHちゃんから#富有柿 をいただいたので料理しました。 去年末はHちゃんからたくさんお裾分けをいただきました。 アーモンドのカリカリが柔らかい牡蠣と柿にあう。 昨日名古屋大まで行きました。 芝生に座ってぼんやりしていると優しい空の色。 優しくて冷たくて明るい。 #ペアリングワイン #マコン ⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎⭐︎ #japanesepersimmon #oysters #almond #wine #winelover #vin #foodandwine #cookingathome #salad #sugaharaglass #tableware #foodstyling #牡蠣 #サラダ #器好きな人と繋がりたい #菅原工芸硝子 #料理勉強中 #料理教室 #ワイン好きな人と繋がりたい #ソムリエ #料理研究家 #牡蠣料理 #oysterlover #japaneseingredients #cuisiner Akiko Jojima 城島あきこ(@japanesecooking_akiko_jojima)がシェアした投稿 - 2020年Jan月20日pm1時19分PST