For my 1st Cook Around Japan this year, I visited Chiba prefecture. 
Just an hour away from Tokyo, Chiba is beautiful in nature. And because the ocean Is close by, there’s an abundance of fresh fish and they are all delicious!





On this episode, I learned a lot about NORI too. 




And I visited Urayasu City Folk Museum. This place is a hidden historical gem!

You can learn all about Urayasu’s history as a prosperous fishing village. 



Check out COOK AROUND JAPAN

on 27 FEBRUARY 



今年初のCAJは、東京のすぐ隣の千葉県浦安市を訪れました。

海に恵まれ自然豊かな浦安市。

お魚も新鮮で美味しい😋

素敵な漁師の皆さんとの出会いもありました♪


浦安の遠浅の海は海苔の養殖に適していたことや、浦安郷土博物館では、実際に漁師さんが住んでいたお家を見ることができました♪


素敵なエピソードです。

ぜひ見てね!