桜の練り切りの作り方 | 和菓子デザイナー 諸星 みどり

和菓子デザイナー 諸星 みどり

ハーブ&フルーツの風味を活かしたカラフルな創作和菓子と自作陶器を作成、自ら撮影&スタイリング提案しながら、講座など随時開催しています。

{1EE5FB01-2C4B-4B4E-9DE7-16FDFAFB7639}

霞の様に広がる桜の風景をいつまでも覚えていたくてお菓子にしてみました。
作り方を動画アップしましたので お時間ある時 ご覧頂けると嬉しいです。
(*注意 BGM付きです)

『春霞Haru-Gasumi ~桜の練り切り』
I felt it was very calm, and happy in the pink flowers which opened like pink haze. I want to remember this scenery forever. So I cooked Nerikiri(Japanese sweets) which expressed such a scenery.
As I uploaded how to make this sweets  in YouTube, please look if you like.(Attention!This animation is with BGM)  


*styling / photo / saucers and sweets : Midori Morohoshi