干菓子Higashi〜桜花の砂糖漬け | 和菓子デザイナー 諸星 みどり

和菓子デザイナー 諸星 みどり

ハーブ&フルーツの風味を活かしたカラフルな創作和菓子と自作陶器を作成、自ら撮影&スタイリング提案しながら、講座など随時開催しています。

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洋菓子の本でエディブルフラワーの砂糖漬けのレシピを見かけたので、咲き始めた桜の花で作ってみました
花芯部分のほろ苦&桜風味がなかなか良い感じ♡ 干菓子としてお菓子や飲み物に添えると素敵かな?
  • I made dry confectioneries of crystallized cherry blossoms. Center parts of a flowers are slightly bitter and smell cherry blossoms. I think that it is wonderful when I attach them to sweets and drinks ♪
  • *styling / photo / pot ,cups and sweets 
  • : Midori Morohoshi
  • (http://instagram.com/MidoriMorohoshi/)