春霞Haru-Gasumi 〜桜の練り切り | 和菓子デザイナー 諸星 みどり

和菓子デザイナー 諸星 みどり

ハーブ&フルーツの風味を活かしたカラフルな創作和菓子と自作陶器を作成、自ら撮影&スタイリング提案しながら、講座など随時開催しています。

{A67ADD18-C5D6-4C59-BD3E-2C7657EBB846}

{C03E9F34-0F03-42B4-8B06-5D6B6CF6F192}

早咲きの桜、河津桜がたくさん咲いていました。ピンク色の霞の様に広がる花の中にいると とても穏やかで幸せな気持ちに…。そんな風景をお菓子にしてみました。中餡はほんのり桜の香る桜餡です🌸
The early-blooming cherry trees are already flowering🌸 
I felt it was very calm, and happy in the pink flowers which opened like pink haze. 
So I cooked Nerikiri(Japanese sweets) which expressed such a scenery. 
These sweets match tea and liquor well. *styling / photo / saucers and sweets : Midori Morohoshi(http://instagram.com/MidoriMorohoshi/)