竹炭と黒糖、黒ゴマのおかげで中餡も皮も真っ黒のお饅頭。
コクのある黒糖とゴマの風味が小豆と良く合って美味しい~♪
日本茶はもちろん!中国茶やコーヒーとも相性抜群です♫
せっかくの真っ黒を活かして器やクロスはモノトーンで統一して、
少し色づき始めた赤い葉をアクセントにプラスしてみました♡
- These black steamed buns are flavored with black sesami, brown sugar and bamboo charcoal.
- These sweets match greentea, Chinese tea and coffee well♡
- I prepared sweets, saucers, tablecloth in a monotone, and
- the red leaves are accent
※自作菓子だけでなく、市販の素敵なお菓子も 時々自分の器でスタイリングしてみたくなりました。
こんな風にしたら素敵かな~?くらいの軽い動機なので、一緒に楽しんでお付き合い頂けると嬉しいです。
I make styling with sweets on the market. I do food styling with my own ceramic tableware. It would be my pleasure for me if you can enjoy it.
★今回のお菓子:『ご黒うさん~ Gokurousan 』和菓子 菜の花 by さんnanohana http://www.nanohana.co.jp/