簡単おいしい鶏の唐揚げ delicious Japanese fried chicken |    MASA Japanese Cooking School          ~外国人向け料理教室~

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 外国人が大好きな日本の食品を使って、手軽に作れる和食調理を教えます。

外国人向け料理教室を主催しているMASASHIです。


今回は、子供から大人まで愛される

定番のお弁当メニュー「鶏の唐揚げ」を作りました。

 

 

 

唐揚げは、使う衣の粉の種類によって食感が違います。

薄力粉はしっとり

片栗粉はサクサク

コーンスターチはカリカリ

気分に合わせて使う粉を変えたり、

混ぜたりするといいと思います。

僕は今回、片栗粉な気分でした。


基本的な味付けは、塩。

塩の量は、肉の重量×0.009です。

あとは、好みの材料や調味料を、少しづつ足します。

僕は、酒・醤油・生姜・にんにく・胡椒を加えました。


よく混ぜ合わせて、ラップして、


冷蔵庫の中で、1日放置プレイがオススメです。


味が肉の中まで染み込んで、美味しくなりますからね。


あとは、衣に使う粉をまぶして170度~180度の油で揚げます。

揚げる時間は、4cm~5cmの肉で、5分くらいですね。

料理初心者でも特別な食材や難しい調理技術を使わずに

美味しく作れるので、是非お試しください!

 

 

 

こちらは家庭でも作れる和食料理を学びたい外国人(訪日・在日)向けレッスンです。

 

*レッスンの内容

お寿司をメインに、手軽に作れる美味しい和食をお教えいたします。

和食の基本、出汁の作り方なども覚えられます。

プロフェッショナルの調理技術や知識を学ぶことができます。

レッスンは日本語で行いますが、英語と日本語を併記したレシピを使います。

デモンストレーションを交えて丁寧に教えるので、初心者でも安心して調理できます。

楽しく調理ができるようなメニューです。


*こんな方に

食べるのが大好きな方

和食に興味があるけど、作り方が分からない方

和食を作ってご馳走したい方

いままで自国でも料理をしたことが無かった方でも大歓迎です

 

お問い合わせはこちら

 

 

 

I'm MASASHI, hosting a cooking class for foreigners.


This time, I made a classic bento box menu "Japanese fried chicken" that is loved by children and adults alike.
 

 

 


The texture of fried chicken differs depending on the type of flour used.

Soft flour is moist

The potato starch is crispy

Cornstarch is crunchy

I think it's good to change the flour used or mix them depending on your mood.

I felt like using potato starch this time.


The basic seasoning is salt.

The amount of salt is the weight of meat multiplied by 0.009.

After that, add your favorite ingredients and seasonings little by little.

I added sake, soy sauce, ginger, garlic and pepper.


I recommend mixing them well and wrap it in plastic wrap, and letting them in the refrigerator for one day.


The taste penetrates into the meat and makes it delicious.


After that, the meat is coated with flour and fried in 170-180 degrees oil.

The frying time is about 5 minutes with 4 to 5 cm of meat.


Even cooking beginners can cook deliciously without using special ingredients or difficult cooking techniques, so please try it!

 

 

This is a lesson for foreigners (visiting Japan or residents in Japan) who want to learn Japanese cuisine that can be cooked at home.

 

 

* Lesson contents

 

 

 We will teach you delicious Japanese cuisine that can be easily made, mainly sushi. 

You can also learn the basics of Japanese cuisine and how to make Japanese soup stock. 


You can learn professional cooking skills and knowledge.
 

Lessons will be conducted in Japanese, but the recipe will use both English and Japanese. 

 

I will teach carefully with demonstrations so that beginners can cook with reliable. 

 

It is a menu that makes cooking fun.


*I recommend it to such people

The people who love to eat.

If you are interested in Japanese cuisine but do not know how to make it.

Those who want to make Japanese cuisine and treat people.

 

Until now, even those who have never cooked in their own country are welcome.

 

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