第417回 Simmered Eggplants なすの煮びたし | Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

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Hi, there! How are you?
Today’s image is “NASU no NIBITASHI”, which means simmered eggplants.
Eggplants are eatable in any season in Japan, but it is the vegetable in summer.
It is well-known as the vegie which helps to decrease your temperature.
So, I avoided eating, because my temperature is low.

I am sometimes craving for the dish. And I made it. The color is dark, it is a high-calory because of the deep-fried eggplants dish, but it tastes so nice!

I hope you will trust me and try it once.
Thank you for visiting my blog.

 

 

みなさま、いかがお過ごしでしょうか?

今日は無性に時々食べたくなる、なすの煮びたしです。

なすは体を冷やすので夏でもできるだけ避けていたからでしょうか、無性に食べたくなります。なすはおいしいですよね。今回は、きちんと揚げてからお出しに浸してみました。

揚げるとおいしいのですが、なすは油をたくさん吸いますよね。

少しにするとおいしくないし、焼いたらもっとおいしくないし、、で揚げました!( ´艸`)

カロリーも多めですがとてもおいしい一品仕上がりました~(^^♪

本日もありがとうございました。

 

 

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