【Fermentation and tofu dishes cooking class f... この投稿をInstagramで見る 【Fermentation and tofu dishes cooking class for vegan】 We enjoyed making handmade tofu and several seasonally dishes. Our dishes are gluten-free and daily-free. Also we don't use MSG products, use fermented seasoning like salt koji, miso and sake lees. They can gain umami and flavor and rich in nutrient. Furthermore they strengthen our immunity!! The guests were surprised the flavors and try to make salt koji and sweet sake at home. It was great time. Thank you !! 【発酵&豆腐を使ったビーガン料理教室】 手作り豆腐を始め季節の素材を使った料理を楽しみました♪ まいゆーるの料理はグルテンフリー、乳製品不使用、グルタミン酸入りの調味料も不使用です。 代わりに塩麹や酒粕などの発酵調味料を使います。 発酵調味料はうまみを増してくれますし、栄養豊富です。 免疫力アップにもなります!! お客様はそのうまみに驚き、おうちで塩麹や甘酒作りにチャレンジするそうです。 とっても素敵な時間をありがとうございました♪ #tofucooking #fermentation #koji #miso #msgfree #glutenfree #dailyfree #Japanesecookingclass #豆腐料理#発酵#グルテンフリー#乳製品不使用#ビーガン料理教室 まいゆーる maiyuur(@maiyuur_kyoto)がシェアした投稿 - 2020年Feb月17日pm3時06分PST