【Fluits and Herb Vinegar】Apple and lemon an... この投稿をInstagramで見る 【Fluits and Herb Vinegar】 Apple and lemon and Okinawan herb " Shell Ginger" with vinegar made from Kyoto. Okinawan herb is rich in nutrients. Shell ginger is good for blood circulation and detox.Also good smell!! The vinegar "tamahimezu" is made from sake lees, rich in nutrients, mild and rare. In our workshop, you can make it with dry fruits and bring it home!! https://airkitchen.me/kitchen/4584.php 【フルーツ&ハーブのお酢】 りんごとレモンと宮古島産の月桃を京都産のお酢に漬けました。 宮古島ハーブは大変栄養豊富です。月桃は血流を良くしたりデトックスにもオススメです。何より良い香り!! 使用しているお酢『玉姫酢』は酒粕から作られていて、栄養豊富で酸味がキツくなくマイルドです。 ワークショップではドライフルーツを使ってこちらのフルーツハーブビネガーを作れますよ♪ #herbvinegar #okinawanherbs #healthy #cookingexperience #宮古島ハーブ#ハーブ酢#玉姫酢#斎藤造酢さん#粕酢 まいゆーる maiyuur(@maiyuur_kyoto)がシェアした投稿 - 2020年Feb月14日am3時52分PST