【Fermentation & Tofu Dishes Cooking Class】(gl... この投稿をInstagramで見る 【Fermentation & Tofu Dishes Cooking Class】(gluten free and vegan menu) We enjoyed making handmade tofu and other dishes. They were professional for cooking so they cooked very well. I want to use whole things as much as possible, tofu refuse, sake lees, radish leaves. Tofu refuse is the leftover from tofu production. Sake lees is the leftover from sake production. They are rich in nutrients. Also, we use koji(molted grain) . It can gain umami and improve intestinal environment. Koji is no chemical, natural ingredient. These dishes are delicious, easy and good for both our health and nature. Thank you for enjoying this class with me!! 【発酵&豆腐料理教室】 (グルテンフリー&ビーガン対応) 今回のお客様は料理のプロの方々だったので、料理が本当に上手でした♪ 私の教室で、おからや酒粕、大根の葉など、なるべく全部使うようにしています。栄養価も高いです。 更に、自然素材の麹も使います。旨味を増したり、腸内環境の改善に役立ちます。 美味しく簡単で、私達の体にも環境にも優しいです。 一緒にお料理を楽しんで下さってありがとうございました♪ #cookingexperience#Japanesecookingclass#tofu#fermentation#glutenfree#vegancooking#intestinalenvironment#diet#highprotein#low carbohydrate まいゆーる maiyuur(@maiyuur_kyoto)がシェアした投稿 - 2020年Jan月24日am6時36分PST