Namikawa-san, thank you for coming today.He... この投稿をInstagramで見る Namikawa-san, thank you for coming today. He is the fourth of Namikawa tofu shop. I learned how to make tofu. It was difficult but I hope to enjoy making tofu with guests. We also enjoy making tofu refuse mochi, yummy and rich in nutrient. Tofu refuse can increase fat burning hormone. I love it!! You should try it!! 京とうふ並河商店さんが豆腐作りを教えに来てくださいました。 難しかったですが、料理体験でぜひ豆腐作りをしたいです。 おから餅も作りました。 美味しくて栄養豊富、そしておからは脂肪燃焼ホルモンを増やしてくれます。 おから餅大好き!! やってみるべし!! #namikawatofushop#tofu #makingtofu#tofurefuse#fat burning#並河商店さん#豆腐作り#おからが好き過ぎる まいゆーる maiyuur(@maiyuur_kyoto)がシェアした投稿 - 2020年Jan月10日am3時15分PST