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●How to process Wild Alaskan Sockeye Salmon ワイルド・アラスカ・ソックアイ・サーモンの加工方法
Aloha, I translated into Japanese about a part of Kyani Science's white paper written about Kyani products below.
This is the part what I wanted to know!
アロハ、カイアニ・サイエンスの、カイアニ製品について書かれた白書を日本語に訳しました。下にあります。
この部分が私は知りたかったんですよね。
なお、私の訳ですので、カイアニの公式の翻訳ではありません。ご了承ください。
href="http://stat.ameba.jp/user_images/20130412/12/yorozuyanet/58/97/j/o0338023612497451847.jpg">

Harvesting Wild Alaskan Sockeye Salmon
ワイルド・アラスカ・ソックアイ・サーモンの漁獲のこと
The fish oil in Kyäni Sunset™ comes from Wild Alaskan Sockeye Salmon and other Wild Fish.
These fish are harvested between January and April and hygienically conveyed to a fish oil processing plant.
Cooking and pressing the Wild Alaskan Sockeye Salmon and other Wild Fish initiates a physical separation of the oil and water in the fish, resulting in fish oil.
The oil is then purified and cleansed to remove any impurities.
Before the oil is approved, it undergoes laboratory analysis.
The fish oil is MSC Certified (Marine Stewardship Council) and processed under the FDA’s HACCP (UnitedStates Food and Drug Administration’s Hazard Analysis and Critical Control Points) Program.
Many other tests are performed throughout the process including sensory, color, taste, and temperature as well as testing for vitamins, heavy metals, toxins, etc.
The fish oil is transported and stored in liquid form in food grade containers.
カイアニ・サンセットに含まれているフィッシュ・オイルは、天然のアラスカ産ソックアイ・サーモンとその他の天然の魚から摂ったものです。
これらの魚は1月から4月の間に漁獲され、衛生的にフィッシュ・オイルへ加工する施設へ運ばれます。
ワイルド・アラスカ・ソックアイ・サーモンと他の天然魚を加熱し圧搾すると、物理的に魚に含まれる油分と水分が分離し始め、フィッシュ・オイルがとれます。
そのオイルは次に、不純物を取り除くため、精製され浄化されます。
オイルが承認を受けるため、研究所で分析されます。
このフィッシュオイルはMSC(海洋管理協議会(訳注:国際的組織)の認定を受けており、FDAのHACCP(米国の食品医薬品局の危害分析重要管理点監視方式)プログラムのもとで加工されています。
加工中は、さらに、例えば官能検査、色彩検査、味覚検査、温度検査だけでなく、ビタミン類、重金属、毒素その他の検査も行われます。
フィッシュ・オイルは、フード・グレード・コンテナ(訳注:保存中に食品に化学物質などがうつらない保存容器)に入れた液体の状態で移動、保管されます。

体験談
http://ameblo.jp/yorozuyanet