オメガ3が記憶障害に効果 | おてあて処 岩代正体(イワシロセイタイ)
にほんブログ村 地域生活(街) 東北ブログ 郡山情報へにほんブログ村 健康ブログ 整体へ

にほんブログ村  にほんブログ村



●CNN Health: Omega-3 may curb memory loss オメガ3が記憶障害に効果 by CNN
2月20日にカイアニがCNNヘルスの記事をシェアしてくれました:

On Feb.20, Kyani shared the CNN Health's article:

Kyäni Sunset Omega-3s are derived from the wild Alaskan Sockeye Salmon and other wild Alaskan fish, and research has shown that wild Alaskan fish have the purest form of Omega-3s in the world!
Check out what the news is saying about Omega-3s and their ability to curb memory loss:

カイアニ・サンセットのオメガ3は、ワイルド・アラスカ・ソックアイ・サーモンと他のワイルド・アラスカ・フィッシュから採取していますが、研究によりアラスカで得られる天然の魚からとれるオメガ3は、世界で最も純粋で混じりけのないものであることがわかっています。
ニュースがオメガ3について何と伝えているか、またその記憶障害を抑制する能力について見てみてください:

So I'd love to translate and share this article with Japanese Kyani Fans:)

というわけで、皆様とシェアさせていただきます。翻訳は私の意訳ですのでご了承ください。

$豊かな健康と経済!!



Omega-3 may curb memory loss, study says
People who eat a diet rich in omega-3 fatty acids may significantly lower their risk of developing memory problems and Alzheimer’s disease, a new study has found.

オメガ3は記憶の喪失を抑制する可能性があると研究で発表されています
オメガ3脂肪酸に富んだ食事をとっている人は、記憶障害やアルツハイマー症になるリスクが極めて低いことが新たな研究により明らかになりました。

Researchers recruited 1,219 people over age 65, and followed their dietary habits for more than a year. Then they tested the subjects' blood for a protein called beta-amyloid, a protein is associated with memory problems and Alzheimer’s disease.
In fact, plaques and tangles which are found in the brains of Alzheimer’s patients are actually clumps of this substance.

研究者陣は65歳以上の1,219名を募り、1年以上かけて食事習慣を追跡しました。
そして被験者の血液検査をし、ベータ・アミロイドと呼ばれるたんぱく質を調べました。それは記憶問題やアルツハイマー症に関わっているたんぱく質です。

“We know that the amyloid mechanisms are out of control in a person with Alzeimer’s disease,” said the study's lead author, Dr. Nikolaos Scarmeas, associate professor of clinical neurology at New York's Columbia University Medical Center.

「アルツハイマー症を患う患者は、アミロイドの機能が制御不能であることがわかっています」とこの研究の筆頭著者である、ニューヨークのコロンビア大学メディカルセンターで臨床神経学の助教授であるドクター・ニコラス・スカーミーズは言っています。

“We wanted to see if different nutrients influenced those levels.”

「その症状の程度に他の栄養素が影響を与えるかどうかを調べたかったのです」

Interestingly, the people in the study who consumed omega-3 had significantly lower levels of amyloid in their blood.

興味深いことに、オメガ3を消費している被験者は、血液中のアミロイドのレベルが著しく低いことがわかりました。

The effects are continuous researchers say.
The levels decreased by 20-to 30% for each gram of omega-3 fatty acid added to their diet. One gram is equivalent to a handful of walnuts, or half a piece of salmon.

その効果は持続します、と研究者陣は言っています。
食事でオメガ3脂肪酸を1グラム増やすごとに、アミロイド値は20から30%減少します。
1グラムは手のひら1杯分のクルミ、またはサーモン1切れに相当します。

“The more you eat, the lower the amyloid level will be,” said Scarmeas.

「より多く(オメガ3脂肪酸の入ったものを)食べれば、よりアミロイド値は低くなります」とドクター・スカーミーズは言います。

The study – published in the medical journal of the American Academy of Neurology - also evaluated beta-carotene, vitamin D, vitamin B12, vitamin E, omega-6, saturated fatty acids, and non-unsaturated fatty acids in the participants diets.

アメリカン・アカデミー・オブ・ニューロロジー(米国神経学会)から出版されている医学誌に掲載された研究で、被験者の食事におけるベータカロチン、ビタミンD、ビタミンB12、ビタミンE、オメガ6、飽和脂肪酸、非不飽和脂肪酸もまた、評価されています。

Omega-3 was the only nutrient that showed an association with lower amyloid levels.

オメガ3が唯一、アミロイド値低下に関連していることを示す栄養素でした。

A 2010 study found that people who ate food high in omega-3 acids had a nearly 40% lower risk of developing Alzheimer’s compared to people who didn't.
However, the reason why couldn't be determined.
Researchers believe this new study may help explain the connection.

2010年に行われた研究で、オメガ3が豊富な食事をしている人々は、そうでない人に比べてアルツハイマーを発祥するリスクをが40%近く低いことがわかりました。
しかしながら、どうしてなのかその理由は特定できません。
研究者陣はこの新しい研究がその関連を説明できるのに役立つだろうと信じています。

Foods rich in omega-3 fatty acids are often the crux of a Mediterranean diet.
Choose fatty fish like mackerel, trout, herring, tuna or salmon.
Non-fish options include kale, tofu, soybeans, walnuts and flaxseed.

オメガ3脂肪酸が豊富な食費は、地中海料理ダイエットでしばし鍵となっているものです。
サバ、マス、いわし、まぐろやサケといった脂ののった魚を選びましょう。
魚を食べない人は、ケールや豆腐、大豆、くるみ、フラックスシード(亜麻、麻の種)という選択肢があります。

Although it is best to get nutrients from natural resources, omega-3 supplements can also be effective.
Consult with your doctor before adding fish oil supplements to your diet because they may interact with other medications.

自然のものから栄養素を摂るのがベストですが、オメガ3のサプリメントもまた効果的です。
食事以外にフィッシュオイルのサプリメントを摂る場合は、他に摂っている薬の効果を妨げないよう主治医に相談してから摂るようにしてください。

Post by: Danielle Dellorto - CNN Medical Senior Producer

ダニエル・デロルト CNNメディカル・シニア・プロデューサー 掲載

$豊かな健康と経済!!



サンセットは一日3粒、夜食事時に摂るだけで手軽です。
ソフトで飲みやすいジェルカプセルで、このジェルも魚から作ったものです。
(心配な牛のゼラチン質から作ったものではありません)
プラス、今脚光を浴びているトコトリエノール(スーパービタミンE)も入っている特許取得の製品です

製品は世界50カ国以上で購入できるので、国、州は問いません。お問い合わせはお気軽に♪

体験談はこちら☟
http://ameblo.jp/yorozuyanet

お問い合わせはこちらから↓↓

http://iwashiro.net/contact.html    ハワイ ちえみさん 引用