【スピリッツ】桜樽導入 | 【奄美黒糖焼酎】弥生焼酎杜氏ブログ

【奄美黒糖焼酎】弥生焼酎杜氏ブログ

奄美黒糖焼酎を造っている4代目が、杜氏兼任で代表取締役になりました。2022年100年企業に向けて邁進します。




スピリッツ造り
ラムを造るために取得したスピリッツ免許。サトウキビやモラセスを手に入れることができずにいるので着手できていませんが、粛々と黒糖焼酎「弥生」を濃縮したスピリッツを造っています。
これから桜樽に貯蔵します。たくさん輸出したいので、本気で売ってくれるインポーターさんがいたら連絡ください。2月11日〜14日はパリ、2月18日〜21日はロサンゼルスにいるのでお声がけください。




Spirits making
Spirits license obtained to make rum. We have not been able to start because we have not been able to obtain sugar cane or molasses, but we are solemnly making spirits concentrated from the brown sugar shochu "Yayoi".
We are going to store it in cherry barrels. We want to export a lot, so if there are any importers who are serious about selling it, please contact us. we will be in Paris from February 11 to 14 and in Los Angeles from February 18 to 21, so please let us know.


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