料理人 正田雄為さんに教えて頂いた「まんこいラムレーズン」を仕込んでみた🍇
レーズンは近くのイオンで調達した300+125で425g、そこに「まんこい」を1.5リットルくらい注ぎ込みました。これを1週間後に開けて、まんこい(ラム)レーズンの出来上がり。
正田さんに教えてもらったレシピで、新たなカクテル作ってみます。カクテルって言うよりジュース見たいですよね。イオンのレーズンは糖質が多そうで、めっちゃ濁ってきた。レーズンの選択でも色々試せそうですね🍇
I prepared "Man Koi Rum Raisin" as taught by chef Mr.Masada🍇.
The raisins were 425g, procured at a nearby Aeon, and about 1.5 liters of "ManKoi" was poured into it. This was opened a week later and the Mankoi (rum) raisins were ready.
I'm going to make a new cocktail using the recipe Masada-san gave me. It looks more like a juice than a cocktail. Aeon raisins seem to have a lot of sugar, and it's getting very cloudy. I guess I can experiment with different choices of raisins 🍇.
#本格焼酎 #黒糖焼酎 #奄美黒糖焼酎 #芋焼酎 #麦焼酎 #米焼酎 #泡盛 #焼酎 #shochu #弥生焼酎醸造所 #弥生 #まんこい #まんこいレモンサワー #日本一のレモンサワー #レモンサワー #まんこいハイボール #まんこいソーダ #奄美大島 #居酒屋 #日本酒🍶 #sake #焼酎好きな人と繋がりたい #奄美好きな人と繋がりたい #まんこい好きな人と繋がりたい #ラムレーズン #まんこいラムレーズン #カクテル