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ハロウィンの季節のチーズプラトーレッスン。 チーズは秋らしく、トリュフ風味の羊乳チーズ「カチョ・デ・ボスコ」、山羊乳チーズ「トム・ド・シェーブル」、そしてアナトー色素によるオレンジ色が美しい「ミモレット 」。 ハロウィンは、11月1日にカトリックの諸聖人を祀る祝日「万聖節」の前夜祭として行われます。すべての聖人と殉教者に祈りを捧げる行事は、日本のお盆に似ているかもしれません。 三者三様、彩り鮮やかな食卓になりました。🧀に🎃をそえて🤗 I held a cheese plateau lesson during the Halloween season. I chose three kinds of autumn cheese. The truffle-flavored sheep milk cheese "Cacho de Bosco", the goat milk cheese "Tom de Chevre", and the beautiful orange "Mimolette" with annatto pigment. Halloween will be held on November 1st as the eve of All Saints' Day, a holiday dedicated to Catholic saints. The event of praying to all saints and martyrs may resemble the Japanese Obon festival. Each has her own way of creating cheese plateau. It became a colorful dining table. 🧀 with 🎃 eaqall🤗 #holoween #cheese #cheeseplate #金沢 #kanazawa #チーズプラトー #チーズプラトーレッスン #ハロウィン

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