この投稿をInstagramで見る

パルミジャーノレッジャーノ チーズ協会とCAFAJ(チーズアートフロマジェ協会)共催のオンラインセミナーに参加しました。 村瀬美幸先生がパルミジャーノレッジャーノを使って、チーズプラトー制作の実演をしてくださいました。 セミナー後、私も「和魂洋才」をテーマにしたチーズアートとして、パルミジャーノレッジャーノを使い、チーズプラトーを作りました。 セミナー前に送って頂いたパルミジャーノレッジャーノと副食材を用い、日本酒を楽しめる和風のおつまみを用意して、チーズボードにアレンジしました。 🍶は千葉の腰古井。常温でも、少し燗をしても、🧀にとても相性が良いので、お気に入りです。 2019年9月にパルミジャーノレッジャーノ研修に参加したことを思い出しながら、チーズアートで、世界の平和を祈ります。 Participated in an online seminar co-sponsored by Parmigiano Reggiano Consortium and CAFAJ (Cheese Art Fromager Association). Miyuki Murase, the lecturer, gave a demonstration of making cheese plateau using Parmigiano Reggiano. After the seminar, I made a cheese plateau using Parmigiano Reggiano as cheese art with the theme of "WAKONN YOSAI (Japanese spirit combined with Western wisdom)". Using the parmigiano reggiano and side ingredients that were sent before the seminar, I prepared Japanese-style aperitif that you can enjoy Japanese Sake and arranged them with cheese on the board. I recomend "🍶Koshikoi" from Chiba Pref. with 🧀. I remember that I participated in the Parmigiano Reggiano training in September 2019. Now I pray for world peace through the cheese art. #パルミジャーノレッジャーノ #parmigianoreggiano #パルミジャーノレッジャーノのチーズアート #パルミジャーノレッジャーノのスタイリング #パルミジャーノレッジャーノチーズ協会 #和魂洋才 #日本酒 #腰古井 #ペアリング

Yuki Hayakawa(@yuki.hayakawa)がシェアした投稿 -