When Brad Lancaster and his brother bought their home in downtown Tucson, the streetscape was a dusty place, devoid of trees or any vegetation. In 1996 Lancaster and his neighbors started an annual tree planting project, which up until now has resulted in over 1,400 native food-bearing trees being planted (usually with water-harvesting earthworks) in the neighborhood. In 2004, Lancaster augmented the street tree planting by using a 14-inch, gas powered circular saw to cut away part of his curb to divert street runoff into his street-side tree basins. When the walkway in front of his home sprouted with life- like mesquite and palo verde trees- many of his neighbors wanted to cut their curbs as well. Lancaster approached the city to convince them to make his water-harvesting technique legal. It took three years for the city to change the rules. Today, three quarters of the neighbors on his block are harvesting rainwater. Tucson receives just 11 inches of rainwater per year, but Brad argues this is enough. “Tucson has over a 4,000 year history of continuous farming despite this being a drylands desert community. People thrived creating crops, domesticating crops that are uniquely adapted to this climate, but in less than 100 years we almost wiped it out by becoming reliant on very extractive pumps, extracting the groundwater, diverting the river to the extent that we actually killed our river, we dropped our groundwater table over 300 feet so we didn’t want to plug into that paradigm.” Today, Lancaster’s downtown Tucson neighborhood (Dunbar/Spring) is alive with drought-tolerant, food-bearing trees and residents harvest from the barrel cactus (chutneys, hair conditioner from fruit), the prickly pear cactus (juice, syrup & natural sweeteners from fruit), the ironwood tree (peanut-flavored nuts, processed like edamame), jojoba (oil, coffee substitute), mesquite (“native carob”, flour) and sweets from the “iconic saguaro cactus”. Lancaster’s experimentation continues on his property: he calls the 1/8th of an acre site he shares with his brother’s family, his “living laboratory”. Here he plants around the greywater from his outdoor shower, bathtub and washing machine. He captures 100,000 gallons of rainwater per year on their property and surrounding public right-of-way. He cooks with a solar oven and heats his water using a 2 salvaged, conventional gas heaters stripped of insulation, painted black, and put in an insulated box with glass facing south to collect the sun’s rays. Lancaster converted the old garage on the property into his 200-square-foot “garottage” (garage + cottage) or “shondo” (shed + condo). Nearly all the wood and materials are salvaged. The garage’s original cinder block walls weren’t insulated so he added 2 inches of foam insulation on the exterior to create “ex-sulation”. Lancaster relies mostly on passive solar to heat and cool his home, though he uses an evaporative cooler (swamp cooler) on hotter evenings. His kitchen is outside: a rainwater-plumbed sink, a hacked chest-freezer-turned-refrigerator and a propane camping stove. His toilet is another experiment. “You can currently get a compost toilet that is manufactured and NSF-approved, but it costs $3000 or more. So we wanted to try making some site-built models that only cost $300 for which we got experimental permits.” His models include a urine-diverting barrel-style compost toilet (the urine is diluted to water plants and the fecal matter sits and composts for a year or more before being used as fertilizer) and a water-less standing urinal. ブラッド・ランカスターとその弟がツーソンのダウンタウンで自宅を購入したとき、街並みは木々や植生のない埃の多い場所でした。 1996年にランカスターと彼の隣人は、今まで、1,400以上のネイティブの食糧保有樹木(通常は水収穫土工を伴う)が近隣にもたらされた年間植樹プロジェクトを開始しました。 2004年、ランカスターは14インチのガス給油式円形鋸を使って街路樹の植栽を強化し、通り道の流出を路側の木の盆地にそらすために、その一部を切り取った。彼の家の前にある歩道に、生き物のようなメスキートとパロベルドの木が芽生えたとき、彼の隣人の多くは縁石も切ることを望んでいました。ランカスターは彼の水収穫技術を合法にするよう説得するために街に近づいた。市が規則を変更するには3年かかりました。今日、彼のブロックにある隣人の4分の3は雨水を収穫しています。 ツーソンは年間11インチの雨水しか受け取りませんが、ブラッドはこれで十分と主張しています。 "ツーソンは乾燥農園の砂漠のコミュニティであるにもかかわらず、4,000年以上の連続農業の歴史を持っています。人々はこの作風を家畜化して作物を作って繁栄しましたが、100年も経たないうちに、非常に抽出しやすいポンプに頼って地下水を抽出し、実際に河を殺した程度に川を転用して拭き取りました私たちは地下水面を300フィート以上降下させたので、そのパラダイムにつなぎたいとは思わなかった」 今日、ランカスターのダウンタウンツーソン地区(Dunbar / Spring)は、飢えから守って食べ物を抱える木々や樽のサボテン(果実からの髪のコンディショナー)、梨のナシ(ジュース、シロップ、天然甘味料)果物)、アイアンウッドの木(ピーナッツ風味のナッツ、エダマメのような加工品)、ホホバ(オイル、コーヒー代替品)、メスキート(「ネイティブカロブ」、小麦粉)、「象徴的なサグアロサボテン」のスイーツ。 ランカスターの実験は彼の財産で続けられます:彼は彼の弟の家族、彼の "生きている実験室"と共有する1エーカーのサイトの1/8を呼び出します。ここで彼は屋外シャワー、バスタブ、洗濯機からグレイウォーターの周りに植えています。彼は年間100,000ガロンの雨水を自分たちの財産と周辺の公共の権利に奪い取っています。彼はソーラーオーブンで調理し、断熱材をはがした通常のガスヒーターを2枚使用して水を加熱し、黒く塗り、太陽の光線を集めるために南に面したガラスの絶縁ボックスに入れます。 ランカスターは、建物の古いガレージを200平方フィートのガロタージュ(ガレージ+コテージ)または「シュード」(シェッド+コンド)に変換しました。ほぼすべての木材が救済されます。ガレージのオリジナルのコンロブロック壁は断熱されていなかったので、外側に断熱材を2インチ追加して「断熱」を作成しました。ランカスターは主にパッシブソーラーを利用して暖房と冷房を行っていますが、暖かい夕方には蒸発冷却器(スワンプクーラー)を使用しています。彼のキッチンは外にあります:雨水が入ったシンク、ハッキングされたチェストフリーザー冷蔵庫、プロパンキャンプ用ストーブ。 彼のトイレは別の実験です。 "あなたは現在、製造されNSFによって承認された堆肥トイレットを得ることができますが、3000ドル以上の費用がかかります。だから、私たちは実験的な許可を得ただけで300ドルのサイト構築モデルを作ろうと思っていました」彼のモデルには、尿を流す樽型コンポストトイレ(尿は水の植物に希釈され、 1年以上前から肥料として使用されています)と水分の少ない常用の便器があります。