日曜日の常備菜作り3 Preserved Meals on Sunday3 | 外国人向け料理教室 〜ふたりで作るはじめてのおもてなしパーティ〜 Japanese Cooking Class for your first home party.

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日本を訪れる外国人カップルのために和食の作り方を教える教室「かわいいクッキング」
Japanese Cooking Class "KAWAII COOKING" for International Visitors.

みなさまおはようございます。

Good morning everyone.

 

日曜日の常備菜作り第3弾です。

Preserved Meals on Sunday 3

 

えのき、牛蒡と人参の重ね煮、

いんげんの黒胡麻和え、

茄子の味噌田楽風グリル

鮭フレーク

Kasaneni of Enoki mushroom, Burdock

Boiled and Marinated Green beans with 

soysauce and black sesame seeds

Grilled Eggplant with Miso paste

Salmon flakes

 

 

 



これらを組み合わせて作った夕飯。

A dinner, which is completed with them.


 




重ね煮入り揚げ餃子

Fried Kasaneni Gyoza


 




いんげんのごま和え

Boiled and Marinated Green beans with 

soysauce and black sesame seeds


 




茄子の味噌田楽風グリル

Grilled Eggplant with Miso paste


 



 

えのき、牛蒡と人参の重ね煮入り鰻丼

と味噌汁

Grilled Eel and Kasaneni bowl

Miso soup with Kasaneni


 

 




鮭フレークは、連日のお昼ごはんのおにぎり

の具になりました。

Salmon flakes were used for Onigiri 

as a filling.




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