みなさまおはようございます。
Good morning everyone.
日曜日の常備菜作り第3弾です。
Preserved Meals on Sunday 3
えのき、牛蒡と人参の重ね煮、
いんげんの黒胡麻和え、
茄子の味噌田楽風グリル
鮭フレーク
Kasaneni of Enoki mushroom, Burdock
Boiled and Marinated Green beans with
soysauce and black sesame seeds
Grilled Eggplant with Miso paste
Salmon flakes
これらを組み合わせて作った夕飯。
A dinner, which is completed with them.
重ね煮入り揚げ餃子
Fried Kasaneni Gyoza
いんげんのごま和え
Boiled and Marinated Green beans with
soysauce and black sesame seeds
茄子の味噌田楽風グリル
Grilled Eggplant with Miso paste
えのき、牛蒡と人参の重ね煮入り鰻丼
と味噌汁
Grilled Eel and Kasaneni bowl
Miso soup with Kasaneni
鮭フレークは、連日のお昼ごはんのおにぎり
の具になりました。
Salmon flakes were used for Onigiri
as a filling.
いつも読んで頂きありがとうございます。
Thank you for visiting my blog,