Buffalo spleen with salsa verde and garden sa... View this post on Instagram Buffalo spleen with salsa verde and garden salad. I prepared buffalo spleen same as cooking Italian lampredotto. Cooked a broth by roughly chopping the vegetables and adding them to the water in a large pot with a generous amount of salt and the peppercorns, and then Brought to the boil and allowed to simmer for about few hours. Meat came out really nice and tender. バッファローの脾臓とガーデンサラダ サルサベルデ 北米在住なら牧草育ちにこだわると思いますが、バッファロー、バイソンには穀物を餌にしてはいけない法律があります。抗生物質不使用なら安心して食べれる高品質なお肉。ランプレトッドのようにブロードの中でスロークック。ホロホロのお肉はパセリベースの緑ソースをつけてさサラダと召し上がれ! #tatekitchen #farmtotable #cooking #antipasti #organic #buffalo #salad #spleen #garden #dinner #yammy #foodlover #platdujour #dîner #rate #foodstagram #unconventional #nosetotail #nowaste #organmeat #タテキッチン #前菜 #サラダ #バッファロー #オーガニック #脾臓 #牧草育ち #料理 #料理男子 #おうちごはん A post shared by Tateki Matsuda (@tech8mma) on Mar 8, 2020 at 3:27pm PDT