昨日は、妻の誕生日のお祝い(7月1日)に日本橋高島屋の特別食堂で野田岩のうなぎを食べ、デザートに帝国ホテルのホットチョコレートソースのかかったチョコレートサンデー🍨🍫







このコース妻が大好きで、流石に一年に一度ぐらいしか食べませんが、夢のような時間






もちろん路面店の野田岩や帝国ホテルへそれぞれ行けば、食べられますが、「高島屋の特別食堂」と言うのがミソ






年代層も高く落ち着いていて、野田岩の鰻のデザートに帝国ホテルのチョコレートサンデー🍨🍫が食べられちゃう






なんだかホッとするんだよね





門之助🤞



To the Special Restaurant in Nihonbashi Takashimaya to celebrate my wife’s birthday.


Eel rice box of Nodaiwa and chocolate sundae with hot chocolate sauce of the Imperial Hotel for dessert.


Though it is my wife’s favorite, we can go there once in a blue moon.


You can go to the each restaurant in different times of course, but if


Besides being able to have both at the same place, the nice thing about dining at the Special Restaurant at the Takashimaya is the customers are rather elderly and the atmosphere is pretty calmly.


Makes us feel at rest.