なんと関東甲信、東海、九州南部は明けちゃいましたね〜☀️🔥、梅雨☔️





あまりの早さにセミも準備できていないみたい😳





毎年夏花火波になると食べるのは





これビックリマーク







もう既にこのブログでご紹介しているのですが、もう一度説明しますね






なす🍆とピーマン🫑を炒めて、お素麺といただく我が家のスペシャルメニュー✨





なす🍆とピーマン🫑を1ミリくらいに細く切って炒めてたものをお素麺と一緒にいただくだけのシンプルレシピ





胡麻をパラパラと振りかけて薬味の生姜といただきます








ただ野菜の切り方がポイント!!





大きく切ってしまうとお素麺に絡まず、単に野菜炒めとお素麺を食べている感じになりますのでご注意を!!





門之助🤞



Rainy season is OVER in Kanto, Koshin, Tokai, and Southern Kyushu!


Incredible!


Too fast for cascades to get ready to sing.


Let me introduce and explain our special recipe of some for hot summer lunch, again.


It’s simple but perfect for the summer.


Stir fry thinly slice eggplants and green peppers.


And sprinkle sesame over the vegetables.


Put grated ginger in noodle soup base.


That’s it!


But remember, don’t cut veggies into thick slices, or it will ruin the recipe!


They have to be THINLY SLICED so that you can slurp both noodles and veggies together.