先日鴨川ホテル三日月の小高社長がチャーシューを送ってくださった「勝浦たんたん麺 あざみ」
小高社長お勧めの「味噌味チャーシューたんたん麺」
トロトロの玉ねぎ🧅の甘さが特色の熱々のスープとそのスープの中でとろけてしまうほどの柔らかいチャーシューはたまらないおいしさ😋
これはクセになります
あぁ〜美味しかった
そしてここのお母さんがまた癒し系なんです
お店に入って「いらっしゃいませ〜」と言う声を聞くとホッとします
また行っちゃおうっと![]()
因みに僕のバックには「勝浦ホテル三日月のウォーターアイランド」のポスター
これめちゃくちゃ楽しいです


門之助🍉
The char siu the president Odaka of Kamogawa Hotel Mikazuki sent me last month is one of the specialty of “Katsuura Tan Tan Noodle Azami” in Katsuura, Chiba.
Her recommendation is “Miso Flavored Tan Tan Noodle with char siu”.
Well heated onions sweeten the soup and makes it mild.
And homemade char sius melt in the piping hot soup.
I’m sure you’ll be addicted to this noodle.
And the owner, she is such a healing type of person and when she says, “Hi! Thank you for coming!”, it makes me really relaxed.
Can’t wait to go there again.
Can you see the poster of the Hotel Mikazuki behind me?
It says “ Water Island”.
It’s REALLY COOL!
When you get to come, I strongly suggest you to try it.

