通常のマカロンよりも大きい韓国発のマカロン「トゥンカロン」って言うけど、確かに大きくてボリュームたっぷりガーン







色もデコレーションも豊富でとってもかわいい💕









色もデコレーションも豊富でとってもかわいい💕







どれにしようか迷っちゃうなえー?







よし僕はプレッツェル🥨の載ったソルティーキャラメルいってみようビックリマーク









うん、中のキャラメルクリームがちょっとしょっぱくてプレッツェル🥨といい相性グッド!







他の味も試しちゃおうかな…ウシシ







門之助🍀


Korean macaron called “tunkaron” is gettting quite popular in Japan.


Bigger than normal one, it has much cream and the colors are more vivid and decorative.


Hmm, I can’t decide which flavor to choose.


I’m still debating.


Then I picked up “Salty Caramel”.


A dash of salty flavor of cream inside goes well with a pretzel.


Excellent!


Maybe I’m going to try one more. 


Hahaha!