通常のマカロンよりも大きい韓国発のマカロン「トゥンカロン」って言うけど、確かに大きくてボリュームたっぷり
色もデコレーションも豊富でとってもかわいい💕
色もデコレーションも豊富でとってもかわいい💕
どれにしようか迷っちゃうな
よし僕はプレッツェル🥨の載ったソルティーキャラメルいってみよう
うん、中のキャラメルクリームがちょっとしょっぱくてプレッツェル🥨といい相性
他の味も試しちゃおうかな…
門之助🍀
Korean macaron called “tunkaron” is gettting quite popular in Japan.
Bigger than normal one, it has much cream and the colors are more vivid and decorative.
Hmm, I can’t decide which flavor to choose.
I’m still debating.
Then I picked up “Salty Caramel”.
A dash of salty flavor of cream inside goes well with a pretzel.
Excellent!
Maybe I’m going to try one more.
Hahaha!