歌舞伎座タワー3階の「花篭」の2月のメニューに替わったアフタヌーンティー、是非孝太郎くんといらしてくださいとお誘いを受け、行って来ました






今月もスタッフの方々のアイディアがつまったメニューでした







毎月のお芝居に因んだアフターヌーンティーは今や花篭の人気メニューですが、それ以外でも美味しそうなお食事メニュー🍝🍜🫕が一杯







食後にお父様の仁左衛門さんが毎年お盆におはぎ用のあんこ作りの担当をなさるお話😲などスィーツにまつわる楽しいお話で盛り上がりました









花篭の皆様、ご馳走様でした☺️






孝太郎くん、楽しかったね音譜








また明日ね👋







門之助🎎


I was invited to “Hanakago” on the third floor of Kabukiza Tower to have unique afternoon tea with Takataro kun this time.

The menus are packed with lots of ideas of the restaurant staff again this time.

The afternoon tea has become the most popular menu of the restaurant, but they have many other food menus as well.

After eating the beautiful sweets, we enjoyed talking about stories about desserts such as Takataro kun’s father Nizaemon san makes sweet red bean paste of “ohagi”, a kind of Japanese bean cake in  every “obon” festival.

I appreciate the kind invitation and wonderful afternoon tea of “Hanakago” restaurant.

And thank you Takataro kun for your time.

See you tomorrow!