いつも朝食はパン🍞🥐🥖とコーヒー☕️ タマゴ料理🥚🍳にハムかベーコン🥓ですが







今日は大好きな七草粥ラブラブ








子供の頃は苦手だったのにダウン








妻のお陰かな😄










妻が作る昆布出汁で炊いた七草粥には直前に入れた1センチ角のお餅がとろ〜っと溶け、そばつゆベースの葛餡がかかっていて、美味しいんだアップ







七草粥を嫌いだと言う方、是非お試しくださいビックリマーク








好きラブラブになりますよ








門之助雪の結晶



We normally have a slice of bread, coffee, eggs done in whatever way with either ham or bacon.


It’s the day to eat “Nanakusa Gayu”: rice porridge with seven herbs to pray for healthy year.


I didn’t like this dish when I was a kid, but thanks to my wife, I love the porridge she makes.


She makes it with kelp stock and serve with kudzu starch sauce made with soba dipping sauce and diced mochi in it.


Try it and you’ll like fur sure.