あまり嬉しくて 写真を撮るのを忘れてしまいました
そして今夜は、新しいレパートリー
小麦粉をまぶしたたけのこをきつね色に揚げて、塩胡椒とパルミジャーノをまぶしてイタリアン風🇮🇹
二つ目は、片栗粉をつけて揚げ出しに
灰汁が少なくて新鮮なたけのこのシャキシャキした歯触りがとってもおいしい
二つともなかなかお勧め👍
大満足の房総産たけのこでした
門之助🍀
The bamboo shoots from Katsuura became a beautiful main dish as “cooked rice with bamboo shoots” last night.
Sooo awesome that I forgot to take pictures.
Then tonight, I have chosen a new menu to cook.
Fried bamboo shoots with parmigiana.
The second dish is also fried but served with grated radish soba sauce.
Mmmm, scrumptious!
These two are chef Monnosuke’s recommendations!