昨日勝浦からいただいたたけのこ、早速たけのこごはんにしてお夕飯のメインで美味しくいただきましたもぐもぐ









あまり嬉しくてアップ 写真を撮るのを忘れてしまいましたダウン







そして今夜は、新しいレパートリーキラキラ








小麦粉をまぶしたたけのこをきつね色に揚げて、塩胡椒とパルミジャーノをまぶしてイタリアン風🇮🇹




















二つ目は、片栗粉をつけて揚げ出しに












灰汁が少なくて新鮮なたけのこのシャキシャキした歯触りがとってもおいしいラブ








二つともなかなかお勧め👍 星星星








大満足ラブラブアップの房総産たけのこでした








門之助🍀



The bamboo shoots from Katsuura became a beautiful main dish as “cooked rice with bamboo shoots” last night.

Sooo awesome that I forgot to take pictures.

Then tonight, I have chosen a new menu to cook.

Fried bamboo shoots with parmigiana.

The second dish is also fried but served  with grated radish soba sauce.

Mmmm, scrumptious!

These two are chef Monnosuke’s recommendations!