今日のお稽古    早く終わっちゃった… ガーン










夜のご飯にはまだ早いし... どうしようかなもやもや





いつもお世話になってる「名古屋コーチン 鳥銀本店」鳥に行こうかなぁ












櫃まぶしの「いば昇」 もいいなぁ 











ハワイアンBBQ  の「yummy」 って言うのもあり









ご飯じゃないけど
「むらさきや」 の水羊羹も食べたいな










門之助  


The rehearsal is over, already.  
Isn’t it surprising?

It’s still too early for dinner, but I am wonder where to go.

To a patron of mine, “Nagoya Kochin Tori Gin”?

Maybe, “Ibasho” which is famous for “Hitsumabushi “,  “eels a la Nagoya”. (lol)

Or plate lunch “yummy” from Hawaii.

I’d love to go to “Murasakiya” to get their famous “Mizu Youkan” for dessert, too.